HeisenBerg
Favori Üye
Hasan Şaş ve Davala, Terim'in yardımcıları. Her şeyi Terim'e emanet ediyorsun sıkıntı olmuyor ama Fenerbahçe getireceği yabancı bir teknik direktöre o kadar şey emanet edemez. Alex zeki bir adam istesek de bu topa girmez bence. Ben isterim ki ülkesinde biraz pişsin veya herhangi bir yerde fark etmez buraya 0 gelmesin ama bir şey yaptığını da görmüyorum neden acaba merak ediyorum. Rıdvan konusunda haklısın ama yönetimde de olabilir o. Löw gelecekse direkt İsmail Kartal'ı getireceksin kulübeye. Fenerbahçe'nin son iki şampiyonluğunda Kartal yardımcı. 14/15 elimizde bir sezondu tuhaf şeyler yaşadık yine forvetimiz yoktu. O sezon özelinde biraz haksızlık ediliyor adama bence. Löw ile de ilişkisi iyi zaten cuk oturur.Hasan Şaş, Ümit Davala yeterli miydi? Alex'in de pişmesi lazım Volkan gibi en azından boş adam değil gelişime açık.
Rıdvan Türkiye gerçeklerini biliyor çok yardımcı olur. Zaten transfer vs.. karışmasından ziyade kulüp ilişkileri için faydalı olur.
Löw bu ligin altını üstüne getirir. Kendi ekibini de getirir ama kulübüde Türkiye'yi bilen isimler de şart. En azından bir Alex olmalı yanında.