'Yasak Elma'nın Yeni Sezonu Olacak mı? Dizide Yeni Bir Dönem Başlıyor! | FOX

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,746
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
t25_yasak-elma-92-bolum-fragm-326.jpg

FOX'un sevilen ve ilgiyle takip edilen dizisi 'Yasak Elma'nın yeni sezonu olacak mı?

Yapımcılığını Medyapım'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Murat Öztürk'ün oturduğu; başrollerini Şevval Sam, Eda Ece, Erdal Özyağcılar, Berk Oktay, Nesrin Cavadzade ve Gülenay Kalkan Ünlüğlu'nun paylaştığı dizinin yeni sezonda da devam etmesi için hazırlıklara başladığı öğrenildi.

Öte yandan, dizinin bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümün son sahnesinde 5 yıllık bir zaman atlaması yaşanacak ve dizide adeta yeni bir dönem başlayacak.
Yıldız ve Çağatay'ın evinde çıkan yangın sorası ölümden dönen Yıldız 5 yıl komada kalacak. 5 yılın sonunda uyanan Yıldız, eşinin Cansu ile evlendiğine ve oğlu Halit Can'ın ise Cansu'ya "anne" dediğini duyarak büyük bir şok yaşayacak.

'Yasak Elma' yeni bölümleriyle her Pazartesi 20.00'de FOX'ta!

Kaynak: Birsen Aluntaş

Son düzenleme:
Yıldız ve Çağatay'ın evinde çıkan yangın sorası Yıldız 5 yıl komada kalacak. Bu süre zarfında Çağatay, Cansu ile evlenecek. Sonrasında ise Yıldız, oğlu Halit Can'ın Cansu'ya "anne" dediğini duyacak.

Çizgi filmlerde bile daha mantıklı senaryolar vardır rezilliğe gel. :F

Yok artık :F
Spoi kutusundaki detay beni diziden soğuttu :A
Yahu Yıldız'a gelen giden erkek ihanet etti barı Halit Can'ı rahat bırkasaydınız.
Bir diziyi daha bırkamış oluyorum :A

• Harika
Reactions: Özgür
Yok artık :F
Spoi kutusundaki detay beni diziden soğuttu :A
Yahu Yıldız'a gelen giden erkek ihanet etti barı Halit Can'ı rahat bırkasaydınız.
Bir diziyi daha bırkamış oluyorum :A
Dizide en masum olan Halit Can dedik durduk, ona da bir şey yapmayı başardılar. :(

İzlemeden böyle karar verme. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Ya ne 5. sezonu ya. Tamam dizi çok başarılı gidiyor ama ne gerek var. Üstelik verilen spoiler de aşırı saçma. Yıldız'ın başına gelmeyen kalmadı, kocalarından yüzü gülmedi bir de oğlu. :(

Ayrıca Birsen Altuntaş'ın sürekli bu diziyle ilgili spoiler verip heyecanı bozmasına sinir oluyorum.

• Beğendim
Dizide en masum olan Halit Can dedik durduk, ona da bir şey yapmayı başardılar. :(

İzlemeden böyle karar verme. :A
Aman zaten son zamanlarda 3 bölüm ard arda izleyip bir kaç bölüm es geçiyordum. Sinir bozucu ve ben Maraşlı'ya odaklanırım bundan böyle :A

• Üzücü
Reactions: Emre Ozansoy
Ya ne 5. sezonu ya. Tamam dizi çok başarılı gidiyor ama ne gerek var. Üstelik verilen spoiler de aşırı saçma. Yıldız'ın başına gelmeyen kalmadı, kocalarından yüzü gülmedi bir de oğlu. :(

Ayrıca Birsen Altuntaş'ın sürekli bu diziyle ilgili spoiler verip heyecanı bozmasına sinir oluyorum.
Senarist Yıldız'a yemin etmiş ilk bölümden beri çile çekiyo bu kız :A

• Güldürdün
Reactions: Özgür
Dizinin kaçıncı yeni dönemi oluyor bu? :D
Eskileri bilmem ama bu sezon 3 veya 4 olması gerekiyor :A hep 1 ay, 3 ay falan. yıl olayı ilk kez oldu :A

O değilde @Özgür aylar geçiyor Halit Can hep aynı yaşta diyorduk. Senarist bu kez abarttı :A vur dedik öldürdü :A
Kesin Zehra'da bir süre hapis yatmıştır :A

• Güldürdün
Reactions: Özgür and mesmeso
Dizinin kaçıncı yeni dönemi oluyor bu? :D
Zaman atlaması bu sezon çok fazla. 1 ay, 3 ay sonra vs. diyerek. Talat Bulut çıktığında aslında ilk yeni dönem başladı. :D

Bir de aralarda Nesrin Cavadzade geldiğinde hikayeye yeni heyecanlar gelmişti o kadar, ama bu kadar ciddi bir olay yaşanmadı. :A

• Beğendim
Reactions: mesmeso
Eskileri bilmem ama bu sezon 3 veya 4 olması gerekiyor :A hep 1 ay, 3 ay falan. yıl olayı ilk kez oldu :A

O değilde @Özgür aylar geçiyor Halit Can hep aynı yaşta diyorduk. Senarist bu kez abarttı :A vur dedik öldürdü :A
Kesin Zehra'da bir süre hapis yatmıştır :A
Aaa doğru, minik Halitcan'ımız artık olmayacak desene. :( Şu an buna üzüldüm cidden. :A

Zaman atlamalarını çoğunlukla sevmem. Bu zamana kadar dizinin tüm hamleleri seyirci tarafından ilgi gördü ama bunun görebileceğini sanmıyorum. :A

• Güldürdün