Melisa Doğu (Asuman) "103 bomba, biz çekiyoruz" demiş hikayesinde. Bu çıkmadıysa Halit Can nasıl Çağatay ve Cansu pisliğine kalıyor?
Garip duruyor tahminin ama Yasak Elma bu, o bile çıkabilir ki diğerlerinden de daha muhtemel bence. Olmadı dün Hasanağli'ye oğlunu gönderen adamın oğlu çıkar.Tahmininiz var mı? @Angelica @slhttnmtl @EmreCan
Edit: Ömer dedim, ama değilmiş.
------
Düşünmek istemiyorum ama Sedai bence.
Spoiler içinde bahsettiğin karakterin adı Ömer, o değilmiş. Babası da zaten bölüm oyuncusyumuş.Garip duruyor tahminin ama Yasak Elma bu, o bile çıkabilir ki diğerlerinden de daha muhtemel bence. Olmadı dün Hasanağli'ye oğlunu gönderen adamın oğlu çıkar.
Ha o zaman ilk dediğin en mantıklısı bence.Spoiler içinde bahsettiğin karakterin adı Ömer, o değilmiş. Babası da zaten bölüm oyuncusyumuş.
Büyük ihtimalle ya Sedai yada Hayati çıkacak.
Yeni döneme başlamışken sende izle bence. Çukur zaten bitecek, izlemeye gerek yok daha.
Yeni dönem ne zaman?Yeni döneme başlamışken sende izle bence. Çukur zaten bitecek, izlemeye gerek yok daha.
Gelecek bölüm yani pazartesi günü.Yeni dönem ne zaman?
Sezon içinde yeni sezon ve sezon finali tadında bölümler oh missGelecek bölüm yani pazartesi günü.
Aynen, Yasak Elma gibi Akrep'in bütün bölümleri de öyle. Hızlı işlenmesi, heyecanlı bitmesi çok iyi.Sezon içinde yeni sezon ve sezon finali tadında bölümler oh miss
Akrep hakettiği rtgleri almıyor.Aynen, Yasak Elma gibi Akrep'in bütün bölümleri de öyle. Hızlı işlenmesi, heyecanlı bitmesi çok iyi.
Kesinlikle. En az +6 alması gereken bir iş.Akrep hakettiği rtgleri almıyor.
Ama tadında kalması daha iyi olur bence artık hatıralarda kalır özledikçe heyecanlı bölümleri izlerizKesinlikle. En az +6 alması gereken bir iş.
Şuan devam edecek kadar hikayesi var, ama elbet bir gün bitmesi gerekiyor. Devam ettikçe, uzadıkça sıkar hiakyesi.Ama tadında kalması daha iyi olur bence artık hatıralarda kalır özledikçe heyecanlı bölümleri izleriz
Zevksiz milletimizin 70'ler hasreti işte.Akrep hakettiği rtgleri almıyor.
Diziden anlamıyor çoğu izleyici maalesef.Zevksiz milletimizin 70'ler hasreti işte.
Sonra da orda burda çıkıp 'yono oldotmoyo normolloştoron dozo' 'her zamanki gibi kimin eli kimin cebinde belli değil' bunlara aşırı tilt oluyorum.Diziden anlamıyor çoğu izleyici maalesef.