Oo kimleri görüyorum ozmo ozmo gelmiş
Ay bu arada demeyi unuttum, bayadır görmüyordum. Hoş geldin @ozmoturkOo kimleri görüyorum ozmo ozmo gelmiş
Yeni karakter yaratmada üstlerine yok senaristlerin. Kaynana dışında hepsi gidebilirÇağatay ve ailesi giderse ne olacak? Eder-Şahika-Yıldız birbirlerini mi entrika yapacak?
Feride'ye ilk başlarda gıcık oluyordum ama cidden sonradan sevdirmeye başladı kendini.Yeni karakter yaratmada üstlerine yok senaristlerin. Kaynana dışında hepsi gidebilir
Artık zengin, otoriter anne rollerinden çıkması gerekiyor. O yüzden iyi ki kabul etmemiş. Gülenay Kalkan iyi oynuyor.Feride'ye ilk başlarda gıcık oluyordum ama cidden sonradan sevdirmeye başladı kendini.
Keşke Nebahat Çehre kabul etseydi, onunla daha güzel olurdu Feride...
Feride'ye ilk başlarda gıcık oluyordum ama cidden sonradan sevdirmeye başladı kendini.
Keşke Nebahat Çehre kabul etseydi, onunla daha güzel olurdu Feride...
Artık zengin, otoriter anne rollerinden çıkması gerekiyor. O yüzden iyi ki kabul etmemiş. Gülenay Kalkan iyi oynuyor.
Onun anısına ben yerdim de sarımsağı azıma bile süremem.Asuman ölürse artık kim sarımsaklı yoğurt yer @Emre Ozansoy @slhttnmtl @Angelica @Dosi @phoebebuffay
Artık zengin, otoriter anne rollerinden çıkması gerekiyor. O yüzden iyi ki kabul etmemiş. Gülenay Kalkan iyi oynuyor.
Aynen, ilk önce Nebahat Çehre'ye gitmiş teklif ama hep aynı rolleri oynamaktan sıkıldığı için kabul etmemiş. Ama oynasa çok daha iyi olurdu bence.Aa önce onamı teklif edilmiş Feride karakteri aaa
------
O Yüzden kabul etmemiştir ropörtajında demişti ama bana hep bu roller geliyor o yüzden kabul etmiyorum diye
Aynen, ilk önce Nebahat Çehre'ye gitmiş teklif ama hep aynı rolleri oynamaktan sıkıldığı için kabul etmemiş. Ama oynasa çok daha iyi olurdu bence.
Gülenay Kalkan'da son derece iyi isim.
Sen diyince düşündüm de, bu olay şimdi değil de sezon finalinde olsa öylece yeni sezon gelse daha mantıklı olurdu.5 yıl gibi bir süre ve bu yaşanan olaylar cidden aşırı saçma. Senaryo böyle kalsaydı da 5. sezon gelseydi okey ama şu yeni ve saçma senaryoyla (şimdilik düşüncem) 5. sezon olması çok saçma. Umarım bırakmak zorunda kalmam.
Aynen yani o zaman olsa heyecanı da olurdu. Şimdi olaylar sezonun ortasında olmuş oldu.Sen diyince düşündüm de, bu olay şimdi değil de sezon finalinde olsa öylece yeni sezon gelse daha mantıklı olurdu.
Mesela, sezon sonunda yangın çıkar ve ön izleme gibi bir şey gelirdi Halit olayı gibi.
Aynen, ama Yasak Elma'da olaylar bitmez.Aynen yani o zaman olsa heyecanı da olurdu. Şimdi olaylar sezonun ortasında olmuş oldu.
Umarım bozmadan devam ettirirler bu sefer.Aynen, ama Yasak Elma'da olaylar bitmez.
Son dediğine o kadar haklı ki. Her dizi bunu kolay kolay başaramaz ve gideni geri getiremez. Arka Sokaklar izleyicisi biri vurulduğunda (ölmeyeceğini bile bile) tekrar diziye geri döner. Yasak Elma'da entrika ve heyecan arttı mı giden hangi diziye gitse bırakıp geliyor.Yeni karakterler dizinin kimyasına uygun olmadığı için ve birden tüm dizi onlar üzerinden ilerlediği için sevilmemişti. Çok da kötü gidiyordu açıkçası ama hapishane bölümünden sonra güzel toparladılar.
Çoğu dizi de seyirci koptu mu kolay kolay o diziye geri dönmez ama Yasak Elma öyle değil. Arka Sokaklar gibi bir iş oldu.
Aynen, tam yanlış konuya diye yazdın diye yazacaktım ama sonra mesajı silmişin.Az önce başka konuya yazmışım yorumu.
Zaman atlamaları -senaryo sevilse de sevilmese de- bu dizinin reytinglerini olumlu yönde etkiliyor. Öte yandan sonunda Yıldız'ın şu saf halinden kurtulması için bir hamle yapıldı.
Ben de sonradan fark ettim. Sağ ol yine de.Aynen, tam yanlış konuya diye yazdın diye yazacaktım ama sonra mesajı silmişin.
Yıldız ilk başlarda bu kadar saf değildi. Zengin olmak için yapmayacağı şey yoktu, zengin olduktan sonra Ender'e de az şeyler yapmamıştı. Sonrasında komik bir karakter haline getirdiler. Umarım bundan sonra 'saf' kalmaz.