- Reaksiyon puanı
- 12,791
- Puanı
- 710
Yapacak bir şey yok, saat farkı... Ben de ilk kez izleyeceğim ya da izlemeye çalışacağım mı demeliyim.Saati çok geç. 😡
1-2 gibi olsa kurtarır da 4 nedir yahu sanki NBA Finali...Yapacak bir şey yok, saat farkı... Ben de ilk kez izleyeceğim ya da izlemeye çalışacağım mı demeliyim.
Bizim dersler uzaktan işlendiği için girmesek de sorun olmuyor. Boşver o zaman.Güzel olurdu da sabah işe kim gidecek? Akşamında da dersim, son derste de sunumum var.
2010-2015 arası full canlı izliyordum. Aslında nostalji yapıp eski günlerdeki gibi canlı izlemek isterdim ama pazar yerine cumartesi gecesi yayınlansaymiş keşke.Bizim dersler uzaktan işlendiği için girmesek de sorun olmuyor. Boşver o zaman.
Hangi bölümde okumaktasın?2010-2015 arası full canlı izliyordum. Aslında nostalji yapıp eski günlerdeki gibi canlı izlemek isterdim ama pazar yerine cumartesi gecesi yayınlansaymiş keşke.
Normalde 31 Ocak’ta yapılacaktı ama virüs nedeniyle ertelenmiş sanırım. Sizde kaçta yayınlanıyordu, bu kadar geç değildir tabii de. Saat farkını bilmiyorum...2010-2015 arası full canlı izliyordum. Aslında nostalji yapıp eski günlerdeki gibi canlı izlemek isterdim ama pazar yerine cumartesi gecesi yayınlansaymiş keşke.
Ortağım,2 saat geriden geliyor.Normalde 31 Ocak’ta yapılacaktı ama virüs nedeniyle ertelenmiş sanırım. Sizde kaçta yayınlanıyordu, bu kadar geç değildir tabii de. Saat farkını bilmiyorum...
Bilmiyorum, TR'de kaçta yayınlanıyordu? En son 03:00'te yayınlanıyordu.Normalde 31 Ocak’ta yapılacaktı ama virüs nedeniyle ertelenmiş sanırım. Sizde kaçta yayınlanıyordu, bu kadar geç değildir tabii de. Saat farkını bilmiyorum...
Bu sene 04.00’teymiş.Bilmiyorum, TR'de kaçta yayınlanıyordu? En son 03:00'te yayınlanıyordu.
E tabii o zamanlar TR'de saatler geriye alınıyordu. Bizde 02:00'de o zaman...Bu sene 04.00’teymiş.
Bilmiyorum, TR'de kaçta yayınlanıyordu? En son 03:00'te yayınlanıyordu.
Keşke bizde de 2'de olsaydı.E tabii o zamanlar TR'de saatler geriye alınıyordu. Bizde 02:00'de o zaman...
Of kırk yılda bir tören izleyelim dedik izleyecek kişi bulamıyorum. Son umudum @SherlockÇok erken saat olmuş sanki
Maalesef bana uymuyor. Bizde saat 2 olur ama ertesi gün işlerim olacak
02.00 erken ama önemli ödüller geç dağıtılır herhalde iki saat falan beklemen gerekebilir. Yine zor olur.E tabii o zamanlar TR'de saatler geriye alınıyordu. Bizde 02:00'de o zaman...
Çok büyük bir aksilik olmazsa takip ederim ben İsmail beyciğim. Bu tarz önemli etkinlikler için (Oscar, NBA gibi) uykumdan feragat edip izliyorum bir şekilde.Of kırk yılda bir tören izleyelim dedik izleyecek kişi bulamıyorum. Son umudum @Sherlock
Kardeşim sen yoldaşını hiç mi tanımadın, çok ayıp...İşin yoldaşım @Sherlock a kaldıysa Allah rahmet eylesin. Başlamadan biter....
Ayıbın yolları kayıp,tanıdığımdan diyorum ya...Çok büyük bir aksilik olmazsa takip ederim ben İsmail beyciğim. Bu tarz önemli etkinlikler için (Oscar, NBA gibi) uykumdan feragat edip izliyorum bir şekilde.
Kardeşim sen yoldaşını hiç mi tanımadın, çok ayıp...
Bu arada Oscar demişken şu ana kadar 2020 filmlerinden 7 tane izlemişim bile. Kendimden hiç beklemediğim bir performans sergiliyorum. Belki töreni de canlı izlerim kim bilir.Çok büyük bir aksilik olmazsa takip ederim ben İsmail beyciğim. Bu tarz önemli etkinlikler için (Oscar, NBA gibi) uykumdan feragat edip izliyorum bir şekilde.
Kardeşim sen yoldaşını hiç mi tanımadın, çok ayıp...