HeisenBerg
Favori Üye
Konsantrasyon kaybı turnuvada çok pahalıya mal olabilir. Hayır net olarak Altay en formda kalecidir. Son 15 lig maçında yalnızca 9 gol yemiş en son 1'den fazla gol yediği maçı 2020'de oynamış bir kaleci en formda kalecidir. Uğurcan'ın da çok deneyimi yok ki Avrupa'da. Sıradan bir Avrupa Ligi Grubu'nda 3 maçı var. Uğurcan da hala o güveni tam veremiyor. Basit goller yiyebiliyor sezon başında zaten oldukça formsuzdu. Ayrıca aralarında tam iki yaş fark var. İki yaş küçük olmasına rağmen Uğurcan ile kafa kafaya Altay hatta bana göre bu sezon daha iyi. Zaten tavanı da Uğurcan'dan yüksek.Pelkas'ın golünde top önünde sekti onu alacak bir kaleci yok. Alanya maçında yine iyi başlamıştı ama bir konsatrasyon kaybıyla golü yedi. Davidson'un golü aşırı saçmaydı. O kadar yavaş giden bir top görmedim ben. Zaten Edgar'ın topa hamlesi Uğurcan'ın da dengesini bozdu.
Uğurcan şu anda net olarak Türkiye'nin en formda yerli kalecisi. Kaleci de olması gereken olgunluğa da ulaşmış durumda. Altay'ın daha henüz kazandırdığı bir büyük maç bile yok. Avrupada bir dakika süre almamış kaleciyi öyle hemen büyük maçlara koyamazsın. Altay'da o sakinlik henüz oturmadı. Kalede hala o güveni veremiyor. Uğurcan milli takımın bir numarasıdır. Altay'da onun arkasında kaleyi devralacak kişi. Üçüncü olarak da deneyimli birisini alır.