Kaç bölüm önce gösterilen yedek telefon olayına daha yeni girdiler. O telefon öylece gitti zannetmiştim, ama Hande pisliği bulmuş ve Banu'ya teslim etmiş. Banu da Hale'ye vermiş ve telefonu imha etmiş...
😱 Hande cidden tam bir pisliksin...
😡
İlker'in hastaneye geldiğinde Ela ile konuşurken ağlaması...
Kanlı kazak, mobese kayıtları, her ne kadar devamı olmasa sandalye sahnesi de var. Ama ben bunları İlker'in yapmadığına başından beri eminim. Ela fiziksel şiddet gördü, İlker de psikolojik şiddet gördü... (sosyal medya yorumları, babasının sözleri vs.)
İlker'in basın toplantısı sahnesinde ki detaylar çok iyi hazırlanılmış. Ela'nın konuşmayı dinlerken tepkileri.
Beden dili, konuşması vs. çok iyi düşünülmüş. Beyaz gömlek giydi, kekeledi diye birini de haklı görmek ne kadar saçma... Son sahnede o kadar yaşanılan şeye rağmen, Hale'nin sözlerine rağmen İrem'in hala daha İlker'in yanına gitmesi ve kendini kullandırması...
😡 Her şeyde kıza diyecek bir şey buluyorlar ve yüzsüz yüzsüz yine "seni harcadım" diyorlar...
İrem'in olayı İlker'in üstüne yıkacak kadar ileriye gideceğini tahmin etmemiştim. Eğer işin altından başka bir şey çıkmazsa asıl suçlu, hasta ve takıntılı kişi İrem gibi gözüküyor. Sertaç denilen adam ortaya çıksa da görüntülerin devamında neler olduğu belli olsa dedim ama o adamı da Hale göndermiş yurt dışına.
😱 Kumar borçlarını ödemiş, adamı göndermiş yurt dışına. Ne zaman istersek de o zaman gelecek diyorlar.
Mekanda yaşanan olaylardan Hale'nin Harun ve Bahar'a bahsedeceği 40 yıl düşünssem aklıma gelmezdi. Ortaya bombayı attı, sonrada gitti. Bahar'ın İrem ile konuşması da iyiydi, İrem cidden normal değil... Hikayesinde farklı şeyler çıkarsa şaşırmam daha. Yaptığının bedeli sadece özür değildi ama olsun, geldi diledi özrünü zorla da olsa İrem. Sonrasında yaşananlar da baya şaşırttı.
😱 İlker de Ela'nın aradığı gibi koşarak geldi.
Şu sahneleri flashcback olarak değilde normal sahne olarak izlesek ne güzel olacak.
Ela'nın taburcu olurken alkışlanması, sonrasında eve geldiğinde karşılandığı sahneler çok duygusaldı. En iyisi de doğum gününün tekrar kutlanmasaydı.
Ama o geceyi tekrar hatırlaması kötü oldu.
Ela keşke şu babasının yediği haltları hatırlasa/anlatsa annesine de tekmeyi atsa Bahar artık. Çünkü çok sıkıcı oldu artık onu görmek. Hem annesi de oğlunun yaptığı pislikleri duyunca ne diyecek acaba çok merak ediyorum. Çok sinir bozucu bir karakterlerden...
Ela'nın İlker ile telefon konuşmasından sonra mahkemede "ben çağırdım" demesi ve ezbere konuşması çok saçma, ama kafasındakileri de bir an önce tamamlaması/hatırlaması gerekiyor. etmeye kalkışıyor. Bunca yaşanan şeyden sonra Ela'nın hala daha Bahar'a karşı çıkması, bağırması da sıktı.
İlker doğruları anlatacak mı bilmiyorum, bir gelişme olacağı kesin. Her şeyin yaşandığı yada yaşandı diye bildiğimiz yere geldiler. Bakalım neler olacak sonrasında. Bölüm başında ne oldu da İrem bu hale geldi demiştim, ama bu duyduklarından ve İlker'in dediklerinden sonra intihar etmeye kalkmış.
Neslihan Arslan'ın karakterini dört bölüm sonra açıklama gereği duymuşlar, helal olsun.
Bende ilk bölümden bu yana asistanı falan zannediyordum, meğerse sevgilisiymiş.