Klasik Seinfeld - Dizi Yorumları

Yani, evet. Sonuç olarak ikisi de türünün efsanelerindendir diyerek tartışmayı sonuçlandıralım. :A
The Office izledin mi sen? Onu da çok seversin büyük ihtimalle. Ben 4.sezonu bitirdikten sonra ara verip ona başlayacağım. Daha önce izleyip yarım bırakmıştım. :A
Orası öyle bana göre Seinfeld ve Friends tür olarak komedi olarak geçse de elma ve armut kadar farklılar ve ikisi de kendi türleri açısından oldukça başarılı :D
Yok izlemedim ama aklımda :A Önce Friends bitsin sonra ona bakarım artık :D

• Beğendim
Reactions: phoebebuffay
Ben de Seinfeld'i çok boşladım. 4.sezonu bitirip Office'e geçmeyi planlıyordum ama 5-6 bölüm kalmasına rağmen 2 haftadır izlemiyorum. Film izleyesim geliyor hep bu aralar. :A
Amaaan boşver Office'i :A 5.sezonla dizi bambaşka bir seviyeye çıkacak araya başka sitcom sokma bence :A

• Güldürdün
Reactions: phoebebuffay
5.sezon için Netflix'i bekleyeyim diyorum. Hem uzun vadede izlemek daha güzel oluyor. Friends'i izlerken de araya birçok dizi sokmuştum ve birkaç ay izlemediğim olmuştu. :A
Ne zaman geleceği belli değil maalesef belli mi ya da? :A
------

Friends'i beğenmemekte ne bileyim :A kaç bölüm izledin?
Sonradan açılıyordu. En sevdiğim ve en az 10 kere izlediğim yabancı dizim :bhr: (son sezonu hariç, onu az izlemiştim)
Son sezonunu bitirmedin sandım bir an :A

@phoebebuffay Ne diyor bu arkadaş? :A

İlk 5-10 bölümü çerezlik gör. Eğer sevmezsen ben de bir şey bilmiyorum :A
Friends'i beğenmemekte ne bileyim :A kaç bölüm izledin?
Sonradan açılıyordu. En sevdiğim ve en az 10 kere izlediğim yabancı dizim :bhr: (son sezonu hariç, onu az izlemiştim)
Çok övülüyor ya sosyal medyada o durum soğutuyor biraz beni. :A
Ben de Seinfeld'i çok boşladım. 4.sezonu bitirip Office'e geçmeyi planlıyordum ama 5-6 bölüm kalmasına rağmen 2 haftadır izlemiyorum. Film izleyesim geliyor hep bu aralar. :A
The Office > All :A

Benim hiç izleyesim gelmiyor bir şey maalesef şu sıralar. :A
Ben de dönem dönem öyle oluyorum. Şuan Geniş Aile'ye sarmışım ama yarında bazı bölümlere bakıp ara verceğim. Ertelediğim ve sözünü verdiğim Anime & Manga durumları var. Bakalım Mart bitmeden nekadarına bakacağım :A

• Güldürdün
Reactions: HeisenBerg