- Reaksiyon puanı
- 13,983
- Puanı
- 1,060
Merakla bekliyorum.Cumadan sonra bakcam inş.
Canlar 1000 okunmayı geçtim bile bu yeni dizim de. @Angelica @pompy @Doğan @slhttnmtl
Merakla bekliyorum.Cumadan sonra bakcam inş.
Hemen mi? Harika.Merakla bekliyorum.
Canlar 1000 okunmayı geçtim bile bu yeni dizim de. @Angelica @pompy @Doğan @slhttnmtl
Hemen aynen.Hemen mi? Harika.
Birazdan okuyacağım o zaman toplu yorumumu yapıyım.Hemen aynen.
Bu kısmı da yorumlar mısın?
Azra Hanım tam konuşacakken Bülent Bey araya girer: Aslı'nın fotoğrafları, Azra'yı çok üzüyor. Bende bu yüzden geçenlerde fotoğrafları üst kata kaldırdım.
Aslı'nın arkadaşları biraz daha oturduktan sonra tam kalkacaklarken birden telefonlarına bir mesaj gelir. Mesaj ''A'' diye bir kişidendir. Mesajda ''Tüm sırlarınızı biliyorum aptallar!'' yazıyordur. Kızlar bu mesajı okuyunca yüzleri birden bembeyaza döner.
Yok sen yorum yaptın ben tek o kısmı yorumlar mısın dedim. Olur beklerim.Birazdan okuyacağım o zaman toplu yorumumu yapıyım.
Aslı'nın babası söylemişti zaten Azra Hanım görünce dayanamıyor diye. Bu kısım normal gibi gözüküyor ama altından bir şeyler çıkacak.@slhttnmtl
Bu kısmı yorumlar mısınız?
Beste: Azra Hanım, bugün hepimiz çok daha fazla üzüntü içindeyiz çünkü Aslı tam bir yıl ortalarda yok.
Beste sözüne devam edecekken Kübra bir anda onun sözünü keser ve Beste'nin söylediklerine şu sözleriyle devam eder: Biz hepimiz eminiz ki Aslı bir gün buraya geri dönecek. Yani bulunacak.
Halbuki kızlar, bu söze bir gram bile inanmıyorlardı. Çünkü Aslı bu zamana kadar bulunsaydı bulunurdu. Kızlar bu sözü Azra Hanım'ı bir gram bile olsa rahatlatmak için söylemişlerdi.
Azra Hanım'ın gözleri yaşlarla dolarak: Aslı sizin gibi iyi arkadaşlara sahip olduğu için çok şanslıydı. Umarım dediğiniz gibi Aslı bir gün bulunur.
Doğa'nın dikkatini bir anda evde Aslı'nın fotoğraflarının olmayışı çeker ve bir anda Azra Hanım'a: Aslı'nın fotoğraflarını mı kaldırdınız?
Konu bütünlüğü olmadan anlayamam diye demiştim.Yok sen yorum yaptın ben tek o kısmı yorumlar mısın dedim. Olur beklerim.
A kişisinin Aslı olmadığından emin gibiyim. Arzu Hanım olabilir ama orası ne kadar mümkün tartışılır geriye dıştan birisi kalıyor. Belli ki tanıdıkları birisi.Hemen aynen.
Bu kısmı da yorumlar mısın?
Azra Hanım tam konuşacakken Bülent Bey araya girer: Aslı'nın fotoğrafları, Azra'yı çok üzüyor. Bende bu yüzden geçenlerde fotoğrafları üst kata kaldırdım.
Aslı'nın arkadaşları biraz daha oturduktan sonra tam kalkacaklarken birden telefonlarına bir mesaj gelir. Mesaj ''A'' diye bir kişidendir. Mesajda ''Tüm sırlarınızı biliyorum aptallar!'' yazıyordur. Kızlar bu mesajı okuyunca yüzleri birden bembeyaza döner.
Tekrardan okuman ilk bölümü beni çok mutlu etti. Bugün ne izleyeceksin?Aslı'nın babası söylemişti zaten Azra Hanım görünce dayanamıyor diye. Bu kısım normal gibi gözüküyor ama altından bir şeyler çıkacak.
------
Konu bütünlüğü olmadan anlayamam diye demiştim.
------
A kişisinin Aslı olmadığından emin gibiyim. Arzu Hanım olabilir ama orası ne kadar mümkün tartışılır geriye dıştan birisi kalıyor. Belli ki tanıdıkları birisi.
Dünden beri okuyamamıştım aslında da hikaye kısaymış bir de akıcı olunca bir solukta okundu.Tekrardan okuman ilk bölümü beni çok mutlu etti. Bugün ne izleyeceksin?
Dün okudun sanmıştım ben. 😱Dünden beri okuyamamıştım aslında da hikaye kısaymış bir de akıcı olunca bir solukta okundu.
Tv İzlemeyeceğim bugün.
Yok anam ya, okuyacaktım unutmuşum.Dün okudun sanmıştım ben. 😱
Birgüül.
Olur mu hiç? Bence de öyle daha çok samimi gebeşim.Birgüül.
Böyle diyince daha samimi oluyor gibi geliyo. Rahatsız olursan söyle.
Devam ediyorum o zaman öyle anacım.Olur mu hiç? Bence de öyle daha çok samimi gebeşim.
Güzel
Büyük başarı! İlk bölümden transfer oldum MYD kanalına yine.
BiliyordumBüyük başarı! İlk bölümden transfer oldum MYD kanalına yine.
Nasıl? Tahmin mi ettin? @Staran candır.Biliyordum
Biz haluk ile yapımcı-kanal ilişkisini çok güzel yürütüyoruz.. Hayırlı olsun...Nasıl? Tahmin mi ettin? @Staran candır.