M TV Aramızdan Biri - 1. Sezon 1. Bölüm

Değişik olmuş heyecan verir bence güzel ben beğendim ama her bölüm bu 4'lu ile mi gececek eline emeğine saglik :bhr:
Çok sağ ol, beğenmene çok sevindim. Yok tek onlarla geçmeyecek. Sürprizlere hazır ol. :bhr::Z

• Harika
Reactions: EmreCan
Çok sağ ol, beğenmene çok sevindim. Yok tek onlarla geçmeyecek. Sürprizlere hazır ol. :bhr::Z
Ekip en büyük düşmanı bulmak zorundaydı en az bir bölüm gizemlilik sürmeli kötü olan polisi 5 bölümde buldular sıra sıra olması lazım en fazla iki bölüm olmalı gizemlilik Şehrin meleklerinde @haluk792

• Harika
Reactions: cokiyitvci
İzlemiş miydin o dizimizi?
evet ben seyrettim Arka sokaklardan farklı yapmaya çalışmışsınız Türk seyircisi gerçekte 2 bölümde gizemliğin ortaya çıkması lazım bunu öğretmenim söyledi İstanbul kültür üniversitesinde özellikle bir polisiyede
Arka sokaklar nerde hata yaptı o 9.sezonda iyi başladılar ama en büyük hata 342.bölümde ardından 350 den sonrası @haluk792

evet ben seyrettim Arka sokaklardan farklı yapmaya çalışmışsınız Türk seyircisi gerçekte 2 bölümde gizemliğin ortaya çıkması lazım bunu öğretmenim söyledi İstanbul kültür üniversitesinde özellikle bir polisiyede
Arka sokaklar nerde hata yaptı o 9.sezonda iyi başladılar ama en büyük hata 342.bölümde ardından 350 den sonrası @haluk792
Arka Sokaklar 2-3 yıl daha gider, bitmez yani. :D Sence?