------
Hayırlı geceler 😉Haydi ben yatak modu alayım artık;
hepinize iyi geceler.
Arkamdan kaynatabilirsiniz ama bu sefer gecenin bir vakti basamam @Zeyno45 @Emre Ozansoy
ohh şükür gitti demi @Emre Ozansoy hadi gel dedikodusunu yapalım
Hayırlı geceler 😉Haydi ben yatak modu alayım artık;
hepinize iyi geceler.
Arkamdan kaynatabilirsiniz ama bu sefer gecenin bir vakti basamam @Zeyno45 @Emre Ozansoy
Aile yarışmasını Aileler Yarışıyor'un eski bölümlerini izlerken denk gelmiştim. İyi yarışmaydı o da.
Fox’taki yayınlarını biliyorum sadece.Kız yatmaya hazırlanırken kahkaha attım gene , kameran cevat kelleydi değil mi?
------
@dreamy Bunları hatırlarsın herhalde.
Eski programları izlerim, severim ya. Arada açıp Passaparola izlerim mesela.
Bababaabababba hemen gitmemi beklemişşşEkli dosyayı görüntüle 99641
Ekli dosyayı görüntüle 99643Ekli dosyayı görüntüle 99644
------
Hayırlı geceler 😉
ohh şükür gitti demi @Emre Ozansoy hadi gel dedikodusunu yapalım
ehem kem küm falan filanBababaabababba hemen gitmemi beklemişşş
Şimdi mama hazırlıyorum...gece yatmadan önce göz atacam ...bakalım gene Kurdiye nelerle gelmiş diyeehem kem küm falan filan
Afiyet olsun iyi mamalanmalar 😉Şimdi mama hazırlıyorum...gece yatmadan önce göz atacam ...bakalım gene Kurdiye nelerle gelmiş diye
Çılgın Bediş, Çiçek Taksi, Sıdıka jeneriği.UNUTULAMAYANLARDA BUGÜN 😉
Bu dizilerin hepsine bakmışlığım var ama Yılan Hikayesine ayrı bir hayrandım ta ki Meltem Cumbul ayrılana kadar her başrol ayrılığı her diziye yakışmıyor malesef Yılan Hikayesine de yakışmamıştıÇılgın Bediş, Çiçek Taksi, Sıdıka jeneriği.
Şevval Sam - Feride.
İsim Şehir oynuyordum ama SOSu hiç oynamadım desem doğru olur. BOM vardı onu oynardık.İsim Şehir Hayvan ve SOS da en çok oynadığım kağıt oyunlarıydı
@Emre Ozansoy @EmreCan @Angelica @Zeyno45
Yaaaaa Bom bizim eski forumda forum oyunuyduİsim Şehir oynuyordum ama SOSu hiç oynamadım desem doğru olur. BOM vardı onu oynardık.
O nasıl forum oyunu oldu ya.Yaaaaa Bom bizim eski forumda forum oyunuydu
Eeee sırayla sayı yazıyordu .. 5 ve katlarına gelen Bom yazmak zorundaydı... Biraz absürttü ama süreğendiO nasıl forum oyunu oldu ya.
İlginçmiş.Eeee sırayla sayı yazıyordu .. 5 ve katlarına gelen Bom yazmak zorundaydı... Biraz absürttü ama süreğendi
------
Bu arada Adam Asmaca unutmamak lazım.
İsim Şehir Hayvan ve SOS da en çok oynadığım kağıt oyunlarıydı
Geçenlerde sırf öğretmeni isim bitki hayvan oynatıyor diye 2 gün üst üste yeğenimin uzaktan eğitimine arkadan katılmışlığım var öğretmen harfi söyleği an ben hepsini söylüyorum diye bi de yeğenimden azar işittim ne olmuş yani bende oynayıversem ucundan kenarından değilmi amaİsim Şehir Hayvan ve SOS da en çok oynadığım kağıt oyunlarıydı