Adam zamanında herşeyi çok iyi skeç yapıp,eleştirirdi...O sahneleri tam hatırlamıyorum ben abi ya, arada hala daha açıp izlerim bu sahneleri. Bu skeçlerin verdiği keyifi başka hiç bir skeç veremez.
Şimdi bunları yapacak biri bile çıkmaz, ne TV'de ne dijitalde.Adam zamanında herşeyi çok iyi skeç yapıp,eleştirirdi...
Tabi o zamanlar televizyon dünyası esnek ve özgürdü.
İstikamet İstanbulun Bir İlçesiŞimdi bunları yapacak biri bile çıkmaz, ne TV'de ne dijitalde.
Abowwwwww Ne olduuu kızzzz....aynen öyleyiz abii ahh neler oluyor dizide neler
İstikamet İstanbulun Bir İlçesi
------
Abowwwwww Ne olduuu kızzzz....
Kim o kız... neyse konunun yeri burası değil.TReyyoşum ölüyorr
Kim o kız... neyse konunun yeri burası değil.
Gülazer ve Sürahi Teyze.
İtilmiş ile Kakilmis cok guzeldi Surahi nene sahneleri de oyle Gulazer cok komikti Kanal 7'de tekrari cikiyodu eskiden..
Gülazer ve komiser sahneleri de iyiydi ya.İtilmiş ile Kakilmis cok guzeldi Surahi nene sahneleri de oyle Gulazer cok komikti Kanal 7'de tekrari cikiyodu eskiden..
Hav hav, oşt belediye zehirlemedi mi seni hala bee. Valla gelirim üstüne otururumGülazer ve komiser sahneleri de iyiydi ya.
Komiserim Şekspirim @EmreCanGülazer ve komiser sahneleri de iyiydi ya.
Yunus vardı bir de.Hav hav, oşt belediye zehirlemedi mi seni hala bee. Valla gelirim üstüne otururum
Aynen ya, hep beklerdik.Komiserim Şekspirim @EmreCan
Ama Sürahi Hanım favorimde zaten en son çıkardı...
Okul rolü vardı ya onu sevmiyodum ben bahsettiğim 3'luyu daha cok severdimKomiserim Şekspirim @EmreCan
Ama Sürahi Hanım favorimde zaten en son çıkardı...
Yunus kim ki hatirlamiyorum.Yunus vardı bir de.
------
Aynen ya, hep beklerdik.
Töyle bakalım Alican.Okul rolü vardı ya onu sevmiyodum ben bahsettiğim 3'luyu daha cok severdim
Sen sever miydin pek iyi değil gibiydi benceeTöyle bakalım Alican.
Abartıydı, ama yine de fena değildi.Sen sever miydin pek iyi değil gibiydi bencee
Polisin yardımcısı diye hatırlıyorum.Okul rolü vardı ya onu sevmiyodum ben bahsettiğim 3'luyu daha cok severdim
------
Yunus kim ki hatirlamiyorum.
Hatırlar gibiyimAbartıydı, ama yine de fena değildi.
Polisin yardımcısı diye hatırlıyorum.