Oturdum izliyorum şuan 😍Susam Sokağı Yaaaaa
Oturdum izliyorum şuan 😍Susam Sokağı Yaaaaa
kız aynısını yapıyorum şuan inanmıcannnOturdum izliyorum şuan 😍
11:37 itibaren izleyinnnnnnnnnn benimkilerrr oradaaaa @dreamy @Emre Ozansoy @Zeyno45Susam Sokağı Yaaaaa
Evet hatırlıyorum cipslerden çıkıyorduTaso?
------
Ekli dosyayı görüntüle 99361
bu dönemde oldunuz ama @Gerekli24 @Emre Ozansoy @slhttnmtl @Alos @EmreCan @dreamy
şuan o kısımdayımkız aynısını yapıyorum şuan inanmıcannn
kızamık aşısı olalım
------
11:37 itibaren izleyinnnnnnnnnn benimkilerrr oradaaaa @dreamy @Emre Ozansoy @Zeyno45
Benim Susam Sokağı’nı hiç izlememem...kız aynısını yapıyorum şuan inanmıcannn
kızamık aşısı olalım
------
11:37 itibaren izleyinnnnnnnnnn benimkilerrr oradaaaa @dreamy @Emre Ozansoy @Zeyno45
Bence geç değil izlemek için eğer içinde hala bir çocuk varsa zaten ilgini çekecektir 😉Benim Susam Sokağı’nı hiç izlememem...
Bunları hatırlıyorum da çok az oynadım abi.Taso?
------
bu dönemde oldunuz ama @Gerekli24 @Emre Ozansoy @slhttnmtl @Alos @EmreCan @dreamy
sen nasıl büyüdün be adammmmmBenim Susam Sokağı’nı hiç izlememem...
ahhh be çocuğummmm......hiç denk gelmedi değil mi?Benim Susam Sokağı’nı hiç izlememem...
kesinlikle katılıyorum, dün paylaştığım video oturup izledim sonuna kadar, en sevdiğim sayı "6"Bence geç değil izlemek için eğer içinde hala bir çocuk varsa zaten ilgini çekecektir 😉
iyi en azından ucundan yakaladık çocukluğunuzuBunları hatırlıyorum da çok az oynadım abi.
Aynen dostum dizilerden Bizimkiler,Çiçek Taksi.Her sabah çizgi filmler.Susam sokağı hepsinde ben varım
Tahmin ettim zaten ,var mı aklına gelen bir çocukluk anın ?Aynen dostum dizilerden Bizimkiler,Çiçek Taksi.Her sabah çizgi filmler.Susam sokağı hepsinde ben varım
Çook var senin var mı?Tahmin ettim zaten ,var mı aklına gelen bir çocukluk anın ?
konuda biraz konuştukÇook var senin var mı?
Evet gördüm bazılarını okudumkonuda biraz konuştuk
Aynen, malum bizim yıllardan fazla yok ama Zeynep ve Melek ile iyice kaynattık valla.Evet gördüm bazılarını okudum
Evet aynen yok vallla. hepsi 2000 ve sonrası sadece 4 kişiyiz o zaman burda toplam.Aynen, malum bizim yıllardan fazla yok ama Zeynep ve Melek ile iyice kaynattık valla.
Emrede bizim yılla ilgisi yok ama geçmişe özleminden iyi destekledi konuları.
Aslında bizim döneme yakınlar var ama bayağıdır aktif değiller. Birde yakınlar var ama sanırım yazmak istemiyorlar.Evet aynen yok vallla. hepsi 2000 ve sonrası sadece 4 kişiyiz o zaman burda toplam.
Ben Kocaelideydim.Evet köyde sen memlekettemiydin?
Taso oynayan vardı galiba ama çevremde görmedim benim de bir iki kere oynamışlığım vardır.Taso?
------