Seytani planlarrrNasıl bir oyunun içine düştün Tarık?
Allah belasını versin Bahar'ın.Seytani planlarrr
Sana döner şimdi tövbe Ben dizi için bela okumuyom artık.Allah belasını versin Bahar'ın.
Sadakatsiz izlediğimden beri her karaktere küfreder oldum.Sana döner şimdi tövbe Ben dizi için bela okumuyom artık.
Psikolojimizi bozdu dizilerSadakatsiz izlediğimden beri her karaktere küfreder oldum.
Zerrin ve Nehir sahalara geri dönüyor.
@Angelica @slhttnmtlSonra anlatırım Özelden
Hapise de girerler artık herhalde@Angelica @slhttnmtl
#Baraj Bahar, Ender-Şahika'dan da yılan çıktı! 😱 Tarık katil olmuştu, Zahra da oldu! 😱 Bölüm yine çok iyiydi. Yarın en az 6.70 alırız ABC1'de.
Hemen girmezler gibi ama Baraj'ım bu belli olmaz. 😱Hapise de girerler artık herhalde
Vitamini kaçmasın taze taze yeni sıktımİçmem sağ ol bea.
Portakal suyu mu?
Şu anda hiçbir şey anlamadım tek anladığım bölümün ilgi çekici olduğu.@Angelica @slhttnmtl
#Baraj Bahar, Ender-Şahika'dan da yılan çıktı! 😱 Tarık katil olmuştu, Zahra da oldu! 😱 Bölüm yine çok iyiydi. Yarın en az 6.70 alırız ABC1'de.
Dizide bir repliktiPortakal suyu mu?
------
Şu anda hiçbir şey anlamadım tek anladığım bölümün ilgi çekici olduğu.
İzlemediğimden anlayamadım işte.Dizide bir replikti
Eski seytanlardan eser yok
------
Cani oldum demek
İzlemiyorum ki ben ben nöbetçiyimYoklama alma günü bugün bende çocuklar gelmeyenler ile bozuşuruz ona göre @Alos @slhttnmtl @Emre Ozansoy @haluk792 @Angelica
Ben baraj izlemiyorumHelal olsun @Alos @slhttnmtl @Angelica @haluk792 Sizler nerdesiniz 1 kişi ile mi izlicezz
------
@Emre Ozansoy ben bunları müdüre vereyim en iyisi
@Angelica @slhttnmtl
Yetişme abla, ben Tarık ölse de izlemeyi bıraksam diye dua ediyorum. Daha fazla dayanamıyorum.Bölümü bayağı konuştunuz yetişecem bende inşAllah
Yetişme abla, ben Tarık ölse de izlemeyi bıraksam diye dua ediyorum. Daha fazla dayanamıyorum.