20 dakikalık bir zaman dilimi oldu. İtfaiyeci yanık bir hasta var.Reklam öncesi çok sahne oldu mu?
Diğer kısmı dillendirdiler anladım onu. Yarın bakarım o kısımlara. Teşekkürler20 dakikalık bir zaman dilimi oldu. İtfaiyeci yanık bir hasta var.
Zeynep'in boğazına yapıştı hasta. Ateş Mahir'den özür bile diledi ama işe yaramadı en önemli olanlar bunlardı galiba ilk 20 dakikada
Diğer kısmı dillendirdiler anladım onu. Yarın bakarım o kısımlara. Teşekkürler
Mahkeme sahnelerini sabırsızlıkla bekliyorum
Yok sanmıyorum ikincisini de görürüz bu bölüm çok kısa bir sahneydi. Fragmanda ne vardı bilmiyorum izlemediğim için.
Ozaman o sahneler daha olacak bu bölüm. Baya birşeyler olacak çünkü fragmanda 2 ayrı yerde yer vermişlerdiYok sanmıyorum ikincisini de görürüz bu bölüm çok kısa bir sahneydi. Fragmanda ne vardı bilmiyorum izlemediğim için.
Canlı yayını öyle KanalD ninŞuan dizi reklamda mı? @Gerekli24
Kanal D sitesinden açtım ama Sadakatsiz başa sarıp sarıp yayınlanıyor fragmanı. Sinir oldum
------
Oh be çıktı dizi Sadakatsiz'den biraz daha gıcık kaptım @Aserat
Umarım daha şimdi başlamıştır
Fragman çok hoş
Geçen haftaki bölümü de beğendin mi sonradan izlemiştin galibaDünkü bölümün başını kaçırmıştım. İzledim ve izlerken tüm bölümü yeniden tamamladım Çok güzel bir bölümdü
Evet, yorum yazmadım mı 😱 evde kimse yoktu sakin kafa ile keyifle izledimGeçen haftaki bölümü de beğendin mi sonradan izlemiştin galiba
Ben yoktum beğendiğini yazmışsın yeni gördüm.Evet, yorum yazmadım mı 😱 evde kimse yoktu sakin kafa ile keyifle izledim
Fragmanda bile gözlerim doldu. Çok güzel bir bölüm geliyor