Ya ben biraz işin şakasına öyle bir yorum yaptım.Yalnız çok gereksiz gömüyorsun Her sokakta daha çok kişinin bildiği dizi öbüründen iyi olacak diye bir şey yok ve ikiniz de merak etmeyin en fazla çeyrek final görür Geniş Aile.
Geniş Aile'yi kısaca özet geçmek gerekirse ilk sezonundaki reytinglerine açıp bakabilirsin. O reytinglerden sonra hiçbir komedi dizisi bırak o reytingleri almayı yanına bile yaklaşamadı. Ekşi sözlüğe bakmanı da öneririm kaç sayfa yorum var. Dönemin en popüler komedi dizisiydi. Facebook'ta Ulvi Severler sayfası 1 milyona ulaşmıştı. Mürsel Severler de 500.000 kadar vardı. Ayrıca yine ekşiye Geniş Aile vs L&M yazarak yorumlara bakabilirsin iki diziyi izleyenlerin düşüncelerine bakmak daha sağlıklı olacaktır.
2015'te ilk filmi çıktığı zaman 720.000 gibi 3 sene önce biten bir diziye göre iyi de gişe yaptı. Sadık bir izleyici kitlesi var Bölümleri de youtube'da epey izleniyordu ama anlamadığım sebeplerden dolayı kaldırıldı.
Yani artık Geniş Aile diyince 2-3 bin izlenen kimsenin bilmediği bir dizi gibi görme Bir ara da ilk sezonu izlemeni şiddetle tavsiye ediyorum O zaman daha sağlıklı yorum yaparsın.
Geniş Aile zamanında popülerdi ve iyi izleniyordu evet ama öyle rekortmen bir dizi de değildi. Bir de zamanında alınan reytinglerden ziyade şu an ki popülerliğine bakmak lazım. Yoksa zamanında 15-20 reyting alıp şu an ismi anılmayan diziler var. Önemli olan güncelliğini koruyabilmek.