Kullanıcı Adı - Tavsiye & Tartışma Konusu

Evet bi de benim odamın üstünde kavga ediyorlar ama mutfaktan da duyuluyor kavga :A

Valla ben aramıyorum komşu sevmem :A komşu, akraba, bayram nefret ederim :A
Bizim de çocuk bağırışı oluyordu ta tepemde ve o şekilde sınava hazırlandım. Yine tek bağırış oluyordu ablamla sınava hazırlanıyoruz diye süpürgeyi bile min. çalıştırdılar. :A

Akrabalarımın bir kısmı ve komşularımı (sadece kendi apartmanımız :A) seviyorum. Biraz sa içli dışlı olduğumuzdandır. :A

• Güldürdün
Reactions: Carpe Diem
Sana yok kullanıcı adı 😡
20210211_220427.jpg

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Sen azarlama görmemişsin :A :A sana cevap yazmıyorlardı, ben yazmıştım Yasak Elma nedeni ile :A
Gerçi kullanıcı adın İsveç'te çok kullanılan bir tabir diye ilgimi çekmiştin, buralısın sandım :A
Bu forumda yeni gelenlerle en çok kaynaşan benim :A sanada kullanıcı adından dolayı galiba geçici geldin demiştim :A o ara bir sürü kişi öyle yapmıştı
:A :A Emre ve Sen yazmıştın Haluk hoş geldin demişti :A aa ben öylesine yazmıştım :F bilmiyordum İsveç'te kullanıldığını :F Evet kullanıcı adımdan dolayı :A
------

Bizim de çocuk bağırışı oluyordu ta tepemde ve o şekilde sınava hazırlandım. Yine tek bağırış oluyordu ablamla sınava hazırlanıyoruz diye süpürgeyi bile min. çalıştırdılar. :A

Akrabalarımın bir kısmı ve komşularımı (sadece kendi apartmanımız :A) seviyorum. Biraz sa içli dışlı olduğumuzdandır. :A
3. Katta var 4 çocuklu bi aile bizim bi kere çocukları azarlamıştım o günden bugüne çocuklar benden korkuyor :F

• Güldürdün
Reactions: Dosi and slhttnmtl
:A :A Emre ve Sen yazmıştın Haluk hoş geldin demişti :A aa ben öylesine yazmıştım :F bilmiyordum İsveç'te kullanıldığını :F Evet kullanıcı adımdan dolayı :A
------

3. Katta var 4 çocuklu bi aile bizim bi kere çocukları azarlamıştım o günden bugüne çocuklar benden korkuyor :F
Yazık çocuklara. :F

• Güldürdün
Reactions: Carpe Diem
------

Arada öyle bir yazıyorsun ki sanki sana kötü davranıp laf attım falan :A
@slhttnmtl ise buranın başkentinin kısaltılışını anımsattığı için yazmıştım ona ama o da beni göz ardı etmiş bilmeden. Ben de bu üye neden acaba mesajlarıma cevap vermiyor demiştim :A :A

@slhttnmtl ise buranın başkentinin kısaltılışını anımsattığı için yazmıştım ona ama o da beni göz ardı etmiş bilmeden. Ben de bu üye neden acaba mesajlarıma cevap vermiyor demiştim :A :A
Orayı burayı kurcalamayı çok severim. :F Sonradan fark etmiştim iyi ki, yoksa senle hala tanışamayacaktım. :A

• Güldürdün
Reactions: Carpe Diem and Dosi
Drama kraliçeliği yapıyorum :A :A

Aserat beni ilk geldiğimde falan etiketlemiyordu konulara sonra sitem etmiştim biri de destek vermişti o zaman san beni etiketliyor:F

• Güldürdün
Reactions: slhttnmtl
Bu arada burasıyla çok alakasız ama neyse. Geçenlerde çok baktım ama bulamadım. Şu profilimden 'Son Etkinlikler'i nasıl kaldırabilirim? Biliyor musun @Dosi. :A

• Güldürdün
Orayı burayı kurcalamayı çok severim. :F Sonradan fark etmiştim iyi ki, yoksa senle hala tanışamayacaktım. :A
Ozamanlar ben de favori üye olduğum için göz ardı edilme butonum vardı :A bir anket konusunda kaynaşmıştık ve sonra o anketi silmişlerdi. Senle ilk yazışmalar uçtu yani :A

Ondan bahsediyorum. Geçen gezinirken birkaç kişide görmüştüm ve çok hoş duruyordu. Neyse artık. :A
------

Bunu diyorsan yok etmek yok maalesef :A
Ekli dosyayı görüntüle 99111
------

İlk yazıların değildi ama benle ilk yazılarındı :A
Ondan bahsediyorum zaten. Geçenlerde ilk yazılarıma doğru inmiştim biraz. Onlar çok cringe. :A

• Güldürdün
Tanımadığım ve bana yanlışı olmayan birine sevmemzliğe gerek yok :A

Profiline tıklarken mesajlar kısmı var ya orayı tıkla en son sayfada ilk mesajın belirir : A

Ekli dosyayı görüntüle 99112
Aynısını profilden yapmıştım gerçi ilk mesaj aynı gözüküyor. İlk mesaj tarihim 12 Aralık gözüküyor ama 10 Aralık olduğumiçin ve daha eski sonuçları görüntüle deyince şüphelendim. :A
------

Bu arada reaksiyon puanım 5,590 olsa ne güzel olurmuş be. :F

• Güldürdün
Aynısını profilden yapmıştım gerçi ilk mesaj aynı gözüküyor. İlk mesaj tarihim 12 Aralık gözüküyor ama 10 Aralık olduğumiçin ve daha eski sonuçları görüntüle deyince şüphelendim. :A
------

Bu arada reaksiyon puanım 5,590 olsa ne güzel olurmuş be. :F
Çektim 2 tane geri ve oldu hemen SS al :A

• Güldürdün
Reactions: slhttnmtl