Sana yok kullanıcı adı 😡Senden daha iyi öneriler beklerdim. 😡 Hepsini toplasan bir "Kral'ın Özevladı" etmez. 🤭
Sana yok kullanıcı adı 😡Senden daha iyi öneriler beklerdim. 😡 Hepsini toplasan bir "Kral'ın Özevladı" etmez. 🤭
Bizim de çocuk bağırışı oluyordu ta tepemde ve o şekilde sınava hazırlandım. Yine tek bağırış oluyordu ablamla sınava hazırlanıyoruz diye süpürgeyi bile min. çalıştırdılar.Evet bi de benim odamın üstünde kavga ediyorlar ama mutfaktan da duyuluyor kavga
Valla ben aramıyorum komşu sevmem komşu, akraba, bayram nefret ederim
Emre ve Sen yazmıştın Haluk hoş geldin demişti aa ben öylesine yazmıştım bilmiyordum İsveç'te kullanıldığını Evet kullanıcı adımdan dolayıSen azarlama görmemişsin sana cevap yazmıyorlardı, ben yazmıştım Yasak Elma nedeni ile
Gerçi kullanıcı adın İsveç'te çok kullanılan bir tabir diye ilgimi çekmiştin, buralısın sandım
Bu forumda yeni gelenlerle en çok kaynaşan benim sanada kullanıcı adından dolayı galiba geçici geldin demiştim o ara bir sürü kişi öyle yapmıştı
3. Katta var 4 çocuklu bi aile bizim bi kere çocukları azarlamıştım o günden bugüne çocuklar benden korkuyorBizim de çocuk bağırışı oluyordu ta tepemde ve o şekilde sınava hazırlandım. Yine tek bağırış oluyordu ablamla sınava hazırlanıyoruz diye süpürgeyi bile min. çalıştırdılar.
Akrabalarımın bir kısmı ve komşularımı (sadece kendi apartmanımız ) seviyorum. Biraz sa içli dışlı olduğumuzdandır.
Yazık çocuklara.Emre ve Sen yazmıştın Haluk hoş geldin demişti aa ben öylesine yazmıştım bilmiyordum İsveç'te kullanıldığını Evet kullanıcı adımdan dolayı
------
3. Katta var 4 çocuklu bi aile bizim bi kere çocukları azarlamıştım o günden bugüne çocuklar benden korkuyor
Arada öyle bir yazıyorsun ki sanki sana kötü davranıp laf attım falanEmre ve Sen yazmıştın Haluk hoş geldin demişti aa ben öylesine yazmıştım bilmiyordum İsveç'te kullanıldığını Evet kullanıcı adımdan dolayı
------
3. Katta var 4 çocuklu bi aile bizim bi kere çocukları azarlamıştım o günden bugüne çocuklar benden korkuyor
Orayı burayı kurcalamayı çok severim. Sonradan fark etmiştim iyi ki, yoksa senle hala tanışamayacaktım.Arada öyle bir yazıyorsun ki sanki sana kötü davranıp laf attım falan
@slhttnmtl ise buranın başkentinin kısaltılışını anımsattığı için yazmıştım ona ama o da beni göz ardı etmiş bilmeden. Ben de bu üye neden acaba mesajlarıma cevap vermiyor demiştim
Drama kraliçeliği yapıyorumArada öyle bir yazıyorsun ki sanki sana kötü davranıp laf attım falan
@slhttnmtl ise buranın başkentinin kısaltılışını anımsattığı için yazmıştım ona ama o da beni göz ardı etmiş bilmeden. Ben de bu üye neden acaba mesajlarıma cevap vermiyor demiştim
Ozamanlar ben de favori üye olduğum için göz ardı edilme butonum vardı bir anket konusunda kaynaşmıştık ve sonra o anketi silmişlerdi. Senle ilk yazışmalar uçtu yaniOrayı burayı kurcalamayı çok severim. Sonradan fark etmiştim iyi ki, yoksa senle hala tanışamayacaktım.
Ah ah demek o zamanlarda ilk ne yazdığımı hiçbir zaman göremeyeceğim.Ozamanlar ben de favori üye olduğum için göz ardı edilme butonum vardı bir anket konusunda kaynaşmıştık ve sonra o anketi silmişlerdi. Seni ilk yazışmalar uçtu yani
Bunu diyorsan yok etmek yok maalesefBu arada burasıyla çok alakasız ama neyse. Geçenlerde çok baktım ama bulamadım. Şu profilimden 'Son Etkinlikler'i nasıl kaldırabilirim? Biliyor musun @Dosi.
İlk yazıların değildi ama benle ilk yazılarındıAh ah demek o zamanlarda ilk ne yazdığımı hiçbir zaman göremeyeceğim.
Ondan bahsediyorum. Geçen gezinirken birkaç kişide görmüştüm ve çok hoş duruyordu. Neyse artık.Bunu diyorsan yok etmek yok maalesef
Ekli dosyayı görüntüle 99111
Ondan bahsediyorum zaten. Geçenlerde ilk yazılarıma doğru inmiştim biraz. Onlar çok cringe.Bunu diyorsan yok etmek yok maalesef
Ekli dosyayı görüntüle 99111
------
İlk yazıların değildi ama benle ilk yazılarındı
Tanımadığım ve bana yanlışı olmayan birine sevmemzliğe gerek yok@Dosi cim sen beni sevmiyorsun sanıyordum ben
Profiline tıklarken mesajlar kısmı var ya orayı tıkla en son sayfada ilk mesajın belirir : ADur ilk mesajımı buldum sanırım. O cringe değilmiş. Haklı bir isyan.
Aynısını profilden yapmıştım gerçi ilk mesaj aynı gözüküyor. İlk mesaj tarihim 12 Aralık gözüküyor ama 10 Aralık olduğumiçin ve daha eski sonuçları görüntüle deyince şüphelendim.Tanımadığım ve bana yanlışı olmayan birine sevmemzliğe gerek yok
Profiline tıklarken mesajlar kısmı var ya orayı tıkla en son sayfada ilk mesajın belirir : A
Ekli dosyayı görüntüle 99112
Çektim 2 tane geri ve oldu hemen SS alAynısını profilden yapmıştım gerçi ilk mesaj aynı gözüküyor. İlk mesaj tarihim 12 Aralık gözüküyor ama 10 Aralık olduğumiçin ve daha eski sonuçları görüntüle deyince şüphelendim.
------
Bu arada reaksiyon puanım 5,590 olsa ne güzel olurmuş be.
Aldım.Çektim 2 tane geri ve oldu hemen SS al