Evet ama yinede beliriyor galiba son 1 senede olan@Alos o özellikten önce ismini değiştirmişti diye hatırlıyorum.
Evet ama yinede beliriyor galiba son 1 senede olan@Alos o özellikten önce ismini değiştirmişti diye hatırlıyorum.
Çok makara adam be. Erman Yaşar, Emre Özcan, Ali Ece ve Uğur Karakullukçu ile birlikte YouTube'un Beyaz Futbol'unu çekmelerini istiyorum. Bu 5'linin bir araya gelmesi gerekiyor. 🥺🥺Serdar Ali Çelikler'in Ciddi Mesele Konuşurken Gözlüğünü Yukarı Kaldırması
SAÇ'ın Ciddi Mesele Konuşurken Gözlüğünü Yukarı Kaldırması
SAÇCMKGYK
Çabuk söyle. 😈Sende iki de bir kullanıcı adı yazıp almıyorsun
İsveççe sana uyan bir tabir buldum ama tercümesine baktım, Google amca çok tuhaf tercüme ediyormuş vazgeçtim
Bende o özellikten önce değiştirenlerde o çember yok. 😱Evet ama yinede beliriyor galiba son 1 senede olan
Uğur dışında severim ben de diğerlerini SAÇ dobra adam o yüzden vasat sever taraftarlar pek sevmez çünkü gerçekleri tak tak söylerÇok makara adam be. Erman Yaşar, Emre Özcan, Ali Ece ve Uğur Karakullukçu ile birlikte YouTube'un Beyaz Futbol'unu çekmelerini istiyorum. Bu 5'linin bir araya gelmesi gerekiyor. 🥺🥺
------
Çabuk söyle. 😈
Neden beni azarlar gibi konuştun öyle ayıp be yeni gelmişim daha #DosilinçFOX TV hayranı olmana şaşırmadım
Ozaman kalıcı olmayacağın netleşti.
@Aserat 'a bu kaçıncı cevap veren üye oldu
Çünkü ne olup ne bittiğini anlamak için öyle yapmıştımEvet, çünkü kullanıcı ismin bile yoldan geçerken uğradım havasında
Evet o özellik gelmeden önce bazinga ya mı ne yazmıştım isim değişikliği için@Alos o özellikten önce ismini değiştirmişti diye hatırlıyorum.
delillerle konuşuyom burada Dosi efendiSenin gibi üye olur olmaz hemen mesaj yağmuruna başlayan, FOX - Yasak Elma hayranı olan üyeler = kalıcı olmamak
Valla anlamı çok başka hale geliyor. KızarsınÇok makara adam be. Erman Yaşar, Emre Özcan, Ali Ece ve Uğur Karakullukçu ile birlikte YouTube'un Beyaz Futbol'unu çekmelerini istiyorum. Bu 5'linin bir araya gelmesi gerekiyor. 🥺🥺
------
Çabuk söyle. 😈
Futbol medyasının 1 numaralı duyumcusunu sevmemek... 😡😡Uğur dışında severim ben de diğerlerini SAÇ dobra adam o yüzden vasat sever taraftarlar pek sevmez çünkü gerçekleri tak tak söyler
Benim bildiğim 1 duyumcu var Uğur olsa olsa kolpacı olurFutbol medyasının 1 numaralı duyumcusunu sevmemek... 😡😡
Sonuç olarak kalıcı olmadın. Aktif olmadın İsim değiştirdin ve sonra aramıza katıldın. Biz seni Alos olarak sevdik bir kereNeden beni azarlar gibi konuştun öylr ayıp be yeni gelmişim daha #Dosilinç
Çünkü ne olup ne bittiğini anlamak için öyle yapmıştım
Evet o özellik gelmeden önce bazinga ya mı ne yazmıştım isim değişikliği için
delillerle konuşuyom burada Dosi efendi
Ben nasıl değiştirileceğini bilmiyordum. Öyle bir özellik var mı diye az aramadım ama iyi ki çok sonradan öğrenmişim.Neden beni azarlar gibi konuştun öyle ayıp be yeni gelmişim daha #Dosilinç
Çünkü ne olup ne bittiğini anlamak için öyle yapmıştım
Evet o özellik gelmeden önce bazinga ya mı ne yazmıştım isim değişikliği için
delillerle konuşuyom burada Dosi efendi
Aynen ben de sizi böyle sevdimSonuç olarak kalıcı olmadın. Aktif olmadın İsim değiştirdin ve sonra aramıza katıldın. Biz seni Alos olarak sevdik bir kere
Bunu bilmiyordum pardonBende o özellikten önce değiştirenlerde o çember yok. 😱
Bu konuyu biraz daha konuşursak aramız bozulacak... Biraz sakinleşmem lazım...Benim bildiğim 1 duyumcu var Uğur olsa olsa kolpacı olur
Ozaman ikide bir kanıt deyip dolanmaAynen ben de sizi böyle sevdim
Okadar öneri yazdım 😡 😡Bu konuyu biraz daha konuşursak aramız bozulacak... Biraz sakinleşmem lazım...
Sorun değil.Bunu bilmiyordum pardon
Bu yüzden 3 ay sonra yazdım ilk mesajımı. @AlosSenin gibi üye olur olmaz hemen mesaj yağmuruna başlayan, FOX - Yasak Elma hayranı olan üyeler = kalıcı olmamak
Sen de yeni gelen kişileri azarlama DosicimOzaman ikide bir kanıt deyip dolanma
------
Okadar öneri yazdım 😡 😡
çok erkenmiş
Ne demezsin.Sen de yeni gelen kişileri azarlama Dosicim
çok erkenmiş
------
Bu arada üst komşu kavga ediyor kadında ne gırtlak varsa artık bağırıp duruyor şımarık kadın biraz
Anam olsun ses oluyor. Ah üst komşularımız birkaç hafta önce gitti (görüşüyoruz gerçi hatta geliyorlar) ama insan aramıyo değil.Sen de yeni gelen kişileri azarlama Dosicim
çok erkenmiş
------
Bu arada üst komşu kavga ediyor kadında ne gırtlak varsa artık bağırıp duruyor şımarık kadın biraz
Senden daha iyi öneriler beklerdim. 😡 Hepsini toplasan bir "Kral'ın Özevladı" etmez. 🤭Ozaman ikide bir kanıt deyip dolanma
------
Okadar öneri yazdım 😡 😡
Sen azarlama görmemişsin sana cevap yazmıyorlardı, ben yazmıştım Yasak Elma nedeni ileSen de yeni gelen kişileri azarlama Dosicim
çok erkenmiş
------
Evet bi de benim odamın üstünde kavga ediyorlar ama mutfaktan da duyuluyor kavgaNe demezsin.
------
Anam olsun ses oluyor. Ah üst komşularımız birkaç hafta önce gitti (görüşüyoruz gerçi hatta geliyorlar) ama insan aramıyo değil.