Bana da söyleyebilir misin @Emre Ozansoy. Bahtıma çıkıverir belki.
Hepimiz beraber katılırız, illa ki birine çıkar.Bana da söyleyebilir misin @Emre Ozansoy. Bahtıma çıkıverir belki.
Aynen. Yabancıya gitmemiş olur.Hepimiz beraber katılırız, illa ki birine çıkar.
Tiyatro oyunu bileti, gala bileti, Kanal hediyeleri vs. hepsinden haberim oluyor. Hepsini haber veririm.Aynen. Yabancıya gitmemiş olur.
Çok teşekkür ederim.Tiyatro oyunu bileti, gala bileti, Kanal hediyeleri vs. hepsinden haberim oluyor. Hepsini haber veririm.
Harikasın sağol Umarım kısa zamanda haber gelirTiyatro oyunu bileti, gala bileti, Kanal hediyeleri vs. hepsinden haberim oluyor. Hepsini haber veririm.
Harikasın sağol Umarım kısa zamanda haber gelir
Tiyatro oyunu bileti, gala bileti, Kanal hediyeleri vs. hepsinden haberim oluyor. Hepsini haber veririm.
bomba gibi !!!Çok teşekkür ederim.
98 böyleyse 99 ve 100.bölüm teaser'larını hayal bile edemeyiz..😱
Ayneen.98 böyleyse 99 ve 100.bölüm teaser'larını hayal bile edemeyiz..😱
Kesin o gelen Şahika98. BÖLÜM FRAGMANI
@EmreCan @Alos @haluk792 @Emre Ozansoy @phoebebuffay @Dosi ve diğer izleyenler..
------
Ayneen.
Ben demiştim forum da evlenirler diye98. BÖLÜM FRAGMANI
@EmreCan @Alos @haluk792 @Emre Ozansoy @phoebebuffay @Dosi ve diğer izleyenler..
------
Ayneen.
Aha buldum mesajı daBencede iyi ikili oldular 5 bölüm sonra erim ben Hasanağli beyi le evleniyorum
Müneccim misin arkadaş?Ben demiştim forum da evlenirler diye
------
Aha buldum mesajı da senarist olmam lazım
Nikahı basar, hisseyi alır. Sonra bi de herkes içinde gelinlikle yapmak ister ve işte o an sürpriz.....Fragmanı anlamadım. Hasan Ali, Ender ile Şahika'yı öldürdüğünü sandığı için evlenicekti ama gelinlikli kişi Şahika. Hasan Ali niye Şahika ile evlensin ki bu durumda? Niye hisselerini versin? Neler olabilir diye düşünüyorum ama mantıklı bir senaryo bulamadım.
Ender'le Hasanağli hisse için evleniyorlar ama. Sanırım evlenemeyecekler bu bölüm.Ender ve Ali Rıza bey evlenecek yaş farkına rağmen.Enrıkaya bakbe dolu.Ender'de evlenmedik adam kalmadı dizide.
Fragmanı izlediğimden beri ne olabilir diye düşünüyordum, bu hiç aklıma gelmemişti. Çok mantıklı bir senaryo.Nikahı basar, hisseyi alır. Sonra bi de herkes içinde gelinlikle yapmak ister ve işte o an sürpriz.....
Yani o kısımdan önce çoktan almıştır hisse