M TV Fav10 Üyeleri Gizli Adada - 2. Sezon Finali (20. Bölüm)

Dizi projenin merakla bekliyor olacağım.. MYD bu sezom programlarıyla , dizileriyle Fav10 da baya ilgi çekti... Senin dizini de bekliyoruz...Güzel bir iş çıkacağından eminim.. @slhttnmtl
------

Geçmiş olsun...
Aklıma güzel bir şey gelirse ben de hemen yazacağım ve mini dizi tarzı bir şey yapmak istediğimden 1-2 tane daha dizi yapıp farklı zamanlarda yayınlayabilirim. :X

Aynen kanal ilgi çekmeye devam ediyor. Bu yüzden de hep ilk tercih olarak aklımda MYD var. :X

• Harika
Reactions: STAR
Aklıma güzel bir şey gelirse ben de hemen yazacağım ve mini dizi tarzı bir şey yapmak istediğimden 1-2 tane daha dizi yapıp farklı zamanlarda yayınlayabilirim. :X

Aynen kanal ilgi çekmeye devam ediyor. Bu yüzden de hep ilk tercih olarak aklımda MYD var. :X
Kapımız açık ne zaman hangi tür de dizi / program yapmak istersen MYD de yayımlayabilirsin..:Z

• Harika
Reactions: slhttnmtl
  • Harika
  • Beğendim
Reactions: STAR and slhttnmtl
  • Harika
Reactions: cokiyitvci
1.5 civarında yükseleceğini sanmıyorum çok ama Total'de 6.50'yi geçecektir. AB'de hemen hemen 4 alır. ABC'de de 5'i geçer diye sanıyorum ama tabiki maç nedeniyle diziler düşüş yaşamazsa.
Ben seni bazen @seyfullXh ile karıştırıyorum. Neden ya? Yaşlandım mı? :A:F

• Güldürdün
Reactions: slhttnmtl
En iyi dönemini yaşıyor kanalın. Çok sağ ol umarım bir daha sallanmayız. :(

Yazdığım romanları, diziye de döndürebilirim dur bakalım birkaç güne netleştiririm durumu. :D
Zaten bildiğin gibi temmuz da kuruldu MYD kanalı.. Ve ilk yılı olarak çok güzel ilerliyor..İyiki varsınız.

• Harika
Reactions: cokiyitvci
Harika iyi gidiyor :D
Bu kısmı yorumlar mısınız?

Doğan ünlü bir oyuncu olmuştu.

Gülerek, yapımcısına: Dizimiz harika gidiyor özellikle Total grubunda. En son Total’de 11, AB’de 9.50, ABC1 grubunda ise 10.05 reyting aldık.

Yapımcısı gülerek: İyi ki seni o gün dolmuşta keşfetmişim.

Doğan gülerek: Asgari ücret alırken garsonluk yaparken yani şimdi ise bölüm başı 45.000 TL alıyorum.

Yapımcısı gülerek: Senin gibi kibar oyuncular kalmadı artık. Bu arada konuk bir oyuncu gelecek öbür bölüm diziye.

Aslı gelecekti konuk olarak diziye! O da oyuncu olmuştu onun dizisi yeni bitmişti zamanında dizisi 7 reyting alıyordu.

Gülerek, yapımcısına: Dizimiz harika gidiyor özellikle Total grubunda. En son Total’de 11, AB’de 9.50, ABC1 grubunda ise 10.05 reyting aldık.

Doğan gülerek: Asgari ücret alırken garsonluk yaparken yani şimdi ise bölüm başı 45.000 TL alıyorum.

Yapımcısı gülerek: Senin gibi kibar oyuncular kalmadı artık. Bu arada konuk bir oyuncu gelecek öbür bölüm diziye.

Aslı gelecekti konuk olarak diziye! O da oyuncu olmuştu onun dizisi yeni bitmişti zamanında dizisi 7 reyting alıyordu.
Aslı ile Doğan arasında olaylar olacak bence. Bir de Doğan ününe ün katacaktır.

Aslı gelecek ki Doğanla aralarında kesin bişi olacak :D