Yorum kısmına her şeyi yazmıyorum ve aradan yıllar geçmiş daha çok neden öldüğünü merak ettim.Ölen bendim şaşırmadın mı? Hiçbir şey demedin?
Yorum kısmına her şeyi yazmıyorum ve aradan yıllar geçmiş daha çok neden öldüğünü merak ettim.Ölen bendim şaşırmadın mı? Hiçbir şey demedin?
3. Sezon, Son Sezon olacak. Bu konu hakkında düşüncen?Yorum kısmına her şeyi yazmıyorum ve aradan yıllar geçmiş daha çok neden öldüğünü merak ettim.
Güzel şekilde devam edip güzelce bağlayacağını düşünüyorum3. Sezon, Son Sezon olacak. Bu konu hakkında düşüncen?
Yeni dizim Aile daha da iyi olacak. Orada da beğenini ve yorumunu hep bekliyorum.Güzel şekilde devam edip güzelce bağlayacağını düşünüyorum
Girebilirsem foruma takip ederim girebilirsem diyorum çünkü sınava hazırlanmaktan pek vakit bulamıyorum.Yeni dizim Aile daha da iyi olacak. Orada da beğenini ve yorumunu hep bekliyorum.
İnşallah okuyabilirsin olmadı hemen girersin beğeni atarsın sonra da emeğine sağlık der ve çıkarsın.Girebilirsem foruma takip ederim girebilirsem diyorum çünkü sınava hazırlanmaktan pek vakit bulamıyorum.
Çok iyi.Vodafone ana sponsoru olmuş Baraj'ımın harika.
Zahra inşallah yine cazgır olur eskisi gibi.Çok iyi.
O halini bilmiyorum ama inşallah. Farklı bir soluk gelir diziye.Zahra inşallah yine cazgır olur eskisi gibi.
Sen başından beri izlemiyor musun ? 😱O halini bilmiyorum ama inşallah. Farklı bir soluk gelir diziye.
Hayır. İlk 2 bölümünü izleyip bırakmıştım. 2-3 bölümdür izliyorum, belki onu da zorunda kalırsam bırakırım.Sen başından beri izlemiyor musun ? 😱
Bırakmazsın inşallah. Bölümü şu an 16 kişi beğenmiş.Hayır. İlk 2 bölümünü izleyip bırakmıştım. 2-3 bölümdür izliyorum, belki onu da zorunda kalırsam bırakırım.
İnşallah. E çok iyi.Bırakmazsın inşallah. Bölümü şu an 16 kişi beğenmiş.
Akrep'in ne olacak bakalım senin?İnşallah. E çok iyi.
Devam, final yönünde diyorsan bir süre en azından devam edecektir.Akrep'in ne olacak bakalım senin?
Seni Çok Bekledim beklentiyi karşılamadı o net.Devam, final yönünde diyorsan bir süre en azından devam edecektir.
Senaryo yönünde soruyorsan o kadar heyecanlı geliyor ki kestiremiyorum.
Aynen, onun yüzünden Akrep'i harcadılar ama biliyordum ellerinde patlayacağını. Ne kadar yükselirse yükselsin beklentinin altında kalacak.Seni Çok Bekledim beklentiyi karşılamadı o net.
Zahra, Zehra gibi oldu. Pes ya! 😡😡😡 @AngelicaAynen, onun yüzünden Akrep'i harcadılar ama biliyordum ellerinde patlayacağını. Ne kadar yükselirse yükselsin beklentinin altında kalacak.
Bu çok iyi bi benzetme oldu.
Zahra artık o şirkette mutlaka ikisinin planlarına şahit olacaktır korkmayın. İyi geceler.Bu çok iyi bi benzetme oldu.