- Reaksiyon puanı
- 13,999
- Puanı
- 1,060
Tanıtım çok iyi. Kötüyü çağırma lütfen. Tutacak inşallah.O kadar zor bence ya
Tanıtım çok iyi. Kötüyü çağırma lütfen. Tutacak inşallah.O kadar zor bence ya
Tanıtım çok iyi. Kötüyü çağırma lütfen. Tutacak inşallah.
İyi geceler kardeşim.Bence o kadar alamaz.
Sana da iyi geceler.İyi geceler kardeşim.
Bu kısmı yorumlar mısınız? @Angelica @DoğanSana da iyi geceler.
Enis için üzüldüm ama Enis elbet içeriden çıkacaktır.Bu kısmı yorumlar mısınız? @Angelica @Doğan
Enis içerdeydi yıllardır. Ömer Karataş onu görmeye gelir!
Ömer Karataş: Çökmüşsün iyice. Daha da beter ol inşallah.
Enis birden ağlar ve ona: Burada hastalandım ben.
Ömer Karataş şoke olur! Oraya İhsan da gelir.
İhsan gülerek Enis’e: Buradan kurtulmak için her şeyi yaparsın sen değil mi?
Ama Enis çok kötü şeyler yaptı?Enis için üzüldüm ama Enis elbet içeriden çıkacaktır.
Gerçekten hastaysa hastalığını kullanır.Ama Enis çok kötü şeyler yaptı?
Yasak Elma'm haftaya 8 alır artık.Gerçekten hastaysa hastalığını kullanır.
Alır, alır. Çok heyecanlı gidiyor.Yasak Elma'm haftaya 8 alır artık.
Sence benim yeni dizim yine bu kanalda mı olmalı? (MYD KANALI)Alır, alır. Çok heyecanlı gidiyor.
Sen ne düşünüyorsun bilmem ama MYD'de devam etmelisin bence.Sence benim yeni dizim yine bu kanalda mı olmalı? (MYD KANALI)
Sen de bir dizi ya da roman yazsana.Sen ne düşünüyorsun bilmem ama MYD'de devam etmelisin bence.
Başta bir mini dizi düşünmüştüm 6 bölümlük hatta bölümlerinin de tamamını yazmıştım ve MYD'de yayınlamak için konuştum ama hikayeyi gereksiz uzattığımı fark ettim ve o zamanlar buna hazır olmadığımı hissettim ama belki önümüzdeki günlerde güzel bir konu bulabilirsem mini dizi veya program yapabilirim. (Dizi daha ağır basıyor. )Sen de bir dizi ya da roman yazsana.
İnşallah, merakla bekliyoruz.Başta bir mini dizi düşünmüştüm 6 bölümlük hatta bölümlerinin de tamamını yazmıştım ve MYD'de yayınlamak için konuştum ama hikayeyi gereksiz uzattığımı fark ettim ve o zamanlar buna hazır olmadığımı hissettim ama belki önümüzdeki günlerde güzel bir konu bulabilirsem mini dizi veya program yapabilirim. (Dizi daha ağır basıyor. )
Dizi defterlerini yeniden açtım aklımda. Aklıma bir şey gelirse sana da danışabilir miyim? Yani kısacası beklemede kalabilirsin.İnşallah, merakla bekliyoruz.
Program yaparsan konuklu yap. Yani her hafta 1 üyeyi konuk et bence.
Tabii danış bana. Ben bir sürü roman yazdım ama bir türlü nasip olmadı yayınlatmak. İlerde inşallah. Profesyonel olarak yazdım. 4. sınıftan beri yaza yaza sonunda oldum profesyonel roman yazmada. Roman yazmak bir tutku benim için. Dizi senaryosu ise yeni yeni yazıyorum.Dizi defterlerini yeniden açtım aklımda. Aklıma bir şey gelirse sana da danışabilir miyim? Yani kısacası beklemede kalabilirsin.
Öyle bir programı işte hazırlaması çok zor olur benim için. Ayrıca forum çevrem çok geniş değil. Program fikri kalsın bir süre.
Çok iyi. Umarım bir gün romanların yayımlanır da alır okuruz. Dizi senaryoların da yeni de çok güzel yazıyorsun.Tabii danış bana. Ben bir sürü roman yazdım ama bir türlü nasip olmadı yayınlatmak. İlerde inşallah. Profesyonel olarak yazdım. 4. sınıftan beri yaza yaza sonunda oldum profesyonel roman yazmada. Roman yazmak bir tutku benim için. Dizi senaryosu ise yeni yeni yazıyorum.
Bugün deprem oldu. @Angelica
Dizi projenin merakla bekliyor olacağım.. MYD bu sezon programlarıyla , dizileriyle Fav10 da baya ilgi çekti... Senin dizini de bekliyoruz...Güzel bir iş çıkacağından eminim.. @slhttnmtlBaşta bir mini dizi düşünmüştüm 6 bölümlük hatta bölümlerinin de tamamını yazmıştım ve MYD'de yayınlamak için konuştum ama hikayeyi gereksiz uzattığımı fark ettim ve o zamanlar buna hazır olmadığımı hissettim ama belki önümüzdeki günlerde güzel bir konu bulabilirsem mini dizi veya program yapabilirim. (Dizi daha ağır basıyor. )
Geçmiş olsun...Tabii danış bana. Ben bir sürü roman yazdım ama bir türlü nasip olmadı yayınlatmak. İlerde inşallah. Profesyonel olarak yazdım. 4. sınıftan beri yaza yaza sonunda oldum profesyonel roman yazmada. Roman yazmak bir tutku benim için. Dizi senaryosu ise yeni yeni yazıyorum.
Bugün deprem oldu. @Angelica