M TV Fav10 Üyeleri Gizli Adada - 2. Sezon Finali (20. Bölüm)

Sana da iyi geceler. :X
Bu kısmı yorumlar mısınız? @Angelica @Doğan :bhr:

Enis içerdeydi yıllardır. Ömer Karataş onu görmeye gelir!

Ömer Karataş: Çökmüşsün iyice. Daha da beter ol inşallah.

Enis birden ağlar ve ona: Burada hastalandım ben.

Ömer Karataş şoke olur! Oraya İhsan da gelir.

İhsan gülerek Enis’e: Buradan kurtulmak için her şeyi yaparsın sen değil mi?

Bu kısmı yorumlar mısınız? @Angelica @Doğan :bhr:

Enis içerdeydi yıllardır. Ömer Karataş onu görmeye gelir!

Ömer Karataş: Çökmüşsün iyice. Daha da beter ol inşallah.

Enis birden ağlar ve ona: Burada hastalandım ben.

Ömer Karataş şoke olur! Oraya İhsan da gelir.

İhsan gülerek Enis’e: Buradan kurtulmak için her şeyi yaparsın sen değil mi?
Enis için üzüldüm ama Enis elbet içeriden çıkacaktır.

Sen de bir dizi ya da roman yazsana. :bhr:
Başta bir mini dizi düşünmüştüm 6 bölümlük hatta bölümlerinin de tamamını yazmıştım ve MYD'de yayınlamak için konuştum ama hikayeyi gereksiz uzattığımı fark ettim ve o zamanlar buna hazır olmadığımı hissettim ama belki önümüzdeki günlerde güzel bir konu bulabilirsem mini dizi veya program yapabilirim. (Dizi daha ağır basıyor. :A)

• Harika
Reactions: STAR and cokiyitvci
Başta bir mini dizi düşünmüştüm 6 bölümlük hatta bölümlerinin de tamamını yazmıştım ve MYD'de yayınlamak için konuştum ama hikayeyi gereksiz uzattığımı fark ettim ve o zamanlar buna hazır olmadığımı hissettim ama belki önümüzdeki günlerde güzel bir konu bulabilirsem mini dizi veya program yapabilirim. (Dizi daha ağır basıyor. :A)
İnşallah, merakla bekliyoruz. :bhr::bhr::bhr::bhr:

Program yaparsan konuklu yap. Yani her hafta 1 üyeyi konuk et bence. :Z

• Harika
Reactions: slhttnmtl
İnşallah, merakla bekliyoruz. :bhr::bhr::bhr::bhr:

Program yaparsan konuklu yap. Yani her hafta 1 üyeyi konuk et bence. :Z
Dizi defterlerini yeniden açtım aklımda. Aklıma bir şey gelirse sana da danışabilir miyim? Yani kısacası beklemede kalabilirsin. :bhr:

Öyle bir programı işte hazırlaması çok zor olur benim için. Ayrıca forum çevrem çok geniş değil. Program fikri kalsın bir süre. :X

• Harika
Reactions: cokiyitvci
Dizi defterlerini yeniden açtım aklımda. Aklıma bir şey gelirse sana da danışabilir miyim? Yani kısacası beklemede kalabilirsin. :bhr:

Öyle bir programı işte hazırlaması çok zor olur benim için. Ayrıca forum çevrem çok geniş değil. Program fikri kalsın bir süre. :X
Tabii danış bana. Ben bir sürü roman yazdım ama bir türlü nasip olmadı yayınlatmak. İlerde inşallah. Profesyonel olarak yazdım. 4. sınıftan beri yaza yaza sonunda oldum profesyonel roman yazmada. :bhr: Roman yazmak bir tutku benim için. :D Dizi senaryosu ise yeni yeni yazıyorum. :D

Bugün deprem oldu. :( @Angelica

• Üzücü
Tabii danış bana. Ben bir sürü roman yazdım ama bir türlü nasip olmadı yayınlatmak. İlerde inşallah. Profesyonel olarak yazdım. 4. sınıftan beri yaza yaza sonunda oldum profesyonel roman yazmada. :bhr: Roman yazmak bir tutku benim için. :D Dizi senaryosu ise yeni yeni yazıyorum. :D

Çok iyi. Umarım bir gün romanların yayımlanır da alır okuruz. Dizi senaryoların da yeni de çok güzel yazıyorsun. :X

Çok geçmiş olsun. :(

Dizi projenin merakla bekliyor olacağım.. MYD bu sezon programlarıyla , dizileriyle Fav10 da baya ilgi çekti... Senin dizini de bekliyoruz...Güzel bir iş çıkacağından eminim.. @slhttnmtl
------

Geçmiş olsun...

• Harika