Tolstoyevski
Emekli
- Reaksiyon puanı
- 39,954
- Puanı
- 1,061
- Web Sitesi
- www.ataturkungencligehitabesi.com
1-0 geciyor icimden ama yeterki 3 puan alalim isterse 4-3 olsun
Sen 3 puan alırsan da hiç üzülmem bu sefer.1-0 geciyor icimden ama yeterki 3 puan alalim isterse 4-3 olsun
gs kazanir diye dusunup ona ragmen 2-1 fenere yazdim
Ne şiş yansın ne kebap yansın dedim
Benim yazdığım şok etkisi yarattımı1-0 geciyor icimden ama yeterki 3 puan alalim isterse 4-3 olsun
gs kazanir diye dusunup ona ragmen 2-1 fenere yazdim
Bende senin almanı istiyorum. Dün bir şey farkettim ve artık sana hiç bir totem girişimim olmayacak çünkü ikimizin önemli bir ortak yönü var ve sana zarar vermeye çalışırken kendim de zarar görüyorum ilk haftalarda da bu tescillenmişti aslında ama dün tekrarı oldu.Sen 3 puan alırsan da hiç üzülmem bu sefer.
benim totemimi @xdragxx bozdu @Dosi 31 numaranın gol atacağı tuttuBende senin almanı istiyorum. Dün bir şey farkettim ve artık sana hiç bir totem girişimim olmayacak çünkü ikimizin önemli bir ortak yönü var ve sana zarar vermeye çalışırken kendim de zarar görüyorum ilk haftalarda da bu tescillenmişti aslında ama dün tekrarı oldu.
benim totem işe yarıyormuş vara takılmışYok olduk ve yok olmaya devam ediyoruz, aaah ah...
merak etme, artık hırsım kalmadı. Ben de yok olma yoluna girdimYok olduk ve yok olmaya devam ediyoruz, aaah ah...
Benim de hırsım tükendi ekrana falan bakmayı da bıraktım...merak etme, artık hırsım kalmadı. Ben de yok olma yoluna girdim
kictippteki dengeler gibi bizde değişip duruyoruz deseneBenim de hırsım tükendi ekrana falan bakmayı da bıraktım...
nerdeyse yaptığım totem işe yarıyormuş ama vara takılmış @Dosikictippteki dengeler gibi bizde değişip duruyoruz desene
harika. tam istedigim gibi umarim böyle devam ederim, sonra stres ile devam edecegime keyfime göre takilirim. @Gerekli24 @hayret bi şey @mesmeso61 @The_Erinch onlar ile kapismak daha keyifli olacak. ben kaldiramiyorum fazla baski olunca
Ahhh biz mahşerin atlıları @mesmeso61 @Gerekli24 olarak senide yanımıza almaktan keyif alırız.🤗harika. tam istedigim gibi umarim böyle devam ederim, sonra stres ile devam edecegime keyfime göre takilirim. @Gerekli24 @hayret bi şey @mesmeso61 @The_Erinch onlar ile kapismak daha keyifli olacak. ben kaldiramiyorum fazla baski olunca
Sen nerden çıktın bu hafta asıl Nefes alacaktım az zirvede