Süper Lig Tahmin Yarışması - Kicktipp | 24.Hafta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maçtan puan alan herkes 1 puan almış. Çok şaşırtıcı. :A

Ne güzel 3-1 bitecekti, 2 puan kapacaktık son dakikada ne gerek varsa 4.golü atmaya çok ayıp. :A
@Dosi

2 tahmin açık gözüküyordu demin ama kapanmış şimdi. :T:

Bu hafta biraz riskli tahminler yaptım gibi geldi. Ya geçen haftaki gibi güzel gideceğim ya da fena patlayacağım.
------

Yaptıkları şeye bak.:bağır::A
Yoldaşım çok haklı.Ne gerek var atmaya madem attın, bir tane de yiyivereydin. :A

Berbat gidiyorum. Benim için yarış bitti artık.
İlk 10 da tutunayım yeter. Zirveler ve etiket sizin olsun :T:

• Sinir Bozucu
Reactions: xdragxx
  • Sinir Bozucu
Böyle devam et bende ters tepmiyor totemlerin :A Bırak da ben şampiyon olayım işte Fenerli birisi şampi olsun istemez misin? :A
valla artik totem falan biraktim emin olabilirsin. 2 haftadir reelde ters gidiyor bazi seyler ve kicktipede yansiyor nedense :S
kendimden baska kimsenin sampiyon olmasina sevinmem (eger bende zirve hattindaysam) :A pompy haric. kim zirvede yer alsa hafiften gicik kapiyorum :A hele bide havalaniyorsa millet :A

ha ben zaten ilk 10 da bile olmasam veya artik hic bir iddiam erkenden olmazsa iste ozaman farketmez kazanan :A

• Sinir Bozucu
valla artik totem falan biraktim emin olabilirsin. 2 haftadir reelde ters gidiyor bazi seyler ve kicktipede yansiyor nedense :S
kendimden baska kimsenin sampiyon olmasina sevinmem (eger bende zirve hattindaysam) :A pompy haric. kim zirvede yer alsa hafiften gicik kapiyorum :A hele bide havalaniyorsa millet :A

ha ben zaten ilk 10 da bile olmasam veya artik hic bir iddiam erkenden olmazsa iste ozaman farketmez kazanan :A
Vay be yazdım bunu :A
En mütevazi lider benim bence ne abartımı gördün? :A

• İlginç
Reactions: Dosi
  • Sinir Bozucu
  • Güldürdün
Reactions: MEnes and xdragxx
aynen, ben zirve olunca hic hava atmiyorum. @MEnes gibi 'zirvdeyim, siz nerdesiniz' veya @xdragxx gibi 'zirve benim isim' gibi havali laflar kullanmiyorum :A
------

gecen haftalarda gördum
Liderle aramda 15 puan fark varken de şampiyon olacağız diyordum bu hava atmak değil inanmışlık aslında...
------

Benim 3 puan gitmesi bir yana etrafımdaki herkes bir anda 2 veya 3 puan kazandı. Daha önce de çok yaktı ama en çok içimi acıtan bu oldu belki de. :(
Orası öyle derbilerde 3 puan alanın aslında 6 puan alması mantığı gibi :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Benim 3 puan gitmesi bir yana etrafımdaki herkes bir anda 2 veya 3 puan kazandı. Daha önce de çok yaktı ama en çok içimi acıtan bu oldu belki de. :(
bu hafta beni de gececeksin sevin. önce hasanca, menes sonra dosi
------

Liderle aramda 15 puan fark varken de şampiyon olacağız diyordum bu hava atmak değil inanmışlık aslında...
------

Orası öyle derbilerde 3 puan alanın aslında 6 puan alması mantığı gibi :A
hayir bi baska oldu söylemlerin. neyse ben artik saldim. size iyi yarismalar (kötü giderken kicktippi birakacagim diyen sen bu mesaja domatez firlatmamali :A)

• Üzücü
  • Sinir Bozucu
Reactions: xdragxx and bazinga
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...