Geldim, gördüm, (beni gömdüğün için) gidiyorum...İşte bana bunlarla gel... Sen salağa yatarsın ama ben unutmam gördüğün üzere... fil gibi bir hafızaya sahibim.
Geldim, gördüm, (beni gömdüğün için) gidiyorum...İşte bana bunlarla gel... Sen salağa yatarsın ama ben unutmam gördüğün üzere... fil gibi bir hafızaya sahibim.
Dur işim bitmedi senle... daha helvanı kavuracağım.Tereyağlı mı ?Tereyağsız mı? (bana dokunuyor da)Geldim, gördüm, (beni gömdüğün için) gidiyorum...
Tereyağsız olmaz, kabul edilemez...Dur işim bitmedi senle... daha helvanı kavuracağım.Tereyağlı mı ?Tereyağsız mı? (bana dokunuyor da)
Ben kendime tereyağsız bir tabak ayırırım.Geri kalanı yoldaşlarımız ve misafirlere ikram edersin. Tabiii sen oflu olduğundan her tereyağını da kabul etmezsin.İlla Vakfıkebir olacak...Tereyağsız olmaz, kabul edilemez...
Tabi ki her tereyağını yemem... Dağdaki inek sütünden yapılmadıktan sonra neyleyim o tereyağını...Ben kendime tereyağsız bir tabak ayırırım.Geri kalanı yoldaşlarımız ve misafirlere ikram edersin. Tabiii sen oflu olduğundan her tereyağını da kabul etmezsin.İlla Vakfıkebir olacak...
Aslında Haklısın,diğerleri eşek sütünden yapılıyormuş.Tabi ki her tereyağını yemem... Dağdaki inek sütünden yapılmadıktan sonra neyleyim o tereyağını...
Demek geldi gol. ToparlanamadıkTrabzon maçından puan alamadık ama 1-0 bitseydi haftanın birincisi tek başına olamayacaktık ve puan durumu sıkıntı olacaktı, 90+6'da gol geldi ve 2-0 sayesinde derin nefes aldık. Bu oyunun sevdiğim yanı da bu kaybederken bile daha stratejik kaybetme şansı tanıyor.
Aynen, biz istediğimiz için bu haldeyiz
Demek geldi gol. Toparlamadık
@xdragxx ve @Tolstoyevski insan dışı performans göstererek hepimizi üzdü. Bari bazı maçları bilerek yanlış yapsaydınız, bu kadar da olmaz ki.
Enerjim bitik halde ve bu yansıyor performansa. Bu hafta da biraz yoğun ve koşuşturmalı geçecek. Daha da farkı açarsınız@Dosi domates atacak şimdi ama bu oyunun en güzel yanlarından biri de insanı hep yarışta tutması, umudu sürdürmesi, tam çöktük artık derken yalnızca 1-2 haftalık performansla zirveye ortak olunabiliyor ya da tam zirvedeyiz artık derken birden tepetaklak olunabiliyor.
Ekli dosyayı görüntüle 98914
beni var yaktıEnerjim bitik halde ve bu yansıyor performansa. Bu hafta da biraz yoğun ve koşuşturmalı geçecek. Daha da farkı açarsınız
İyi başladık iyi bitiremedik bazı tahminler tutsa iki basamak da yükseltebilirdik artık haftaya bir 10 puan mutlaka şart24. Haftayı tamamladık.
Bu hafta @Tolstoyevski haftanın birincisi oldu ve @xdragxx 1 puan ile hafta birinciliğini kaptırdı fakat zirvede kalmaya devam etti.
Ekli dosyayı görüntüle 98913
@Dosi @Tolstoyevski @Sherlock @MEnes @xdragxx @The_Erinch @bazinga @Sylvester @12.Adam @Gerekli24 @mesmeso61 @Polat Şaşmaz @Turkuazz @hayret bi şey @Doğan @Maskeli Fedai @slhttnmtl
@HeisenBerg @pompy @hasanca
Yoldaşıma teşekkür ederim.Görselde İlk 7 yi alıntılayıp gösterdiği için. 😍@Dosi domates atacak şimdi ama bu oyunun en güzel yanlarından biri de insanı hep yarışta tutması, umudu sürdürmesi, tam çöktük artık derken yalnızca 1-2 haftalık performansla zirveye ortak olunabiliyor ya da tam zirvedeyiz artık derken birden tepetaklak olunabiliyor.
Ekli dosyayı görüntüle 98914