2020'de Kadıköy serileri bitti demiş ondan@xdragxx pompy e niçin üzgün emoji ifadesi kullandın?
2020'de Kadıköy serileri bitti demiş ondan@xdragxx pompy e niçin üzgün emoji ifadesi kullandın?
Jeton düştü, dejavu yaşıyorum.2020'de Kadıköy serileri bitti demiş ondan
Buna ben de takılıyorum. Fenerbahçe en iyi takımdır en büyüktür muhabbetine girmeyeceğim ama bana kalırsa en reytingli takımıdır Türkiye'nin. Bu konuyu birinciliğe getirmemiz lazım er ya da geç.Jeton düştü, dejavu yaşıyorum.
------
Ekli dosyayı görüntüle 98722
Sayfa sayısı 5 e indi. Adım adım geliyoruz.Dip dalgasının farkında mısınız?
Pamuk eller klavyeye orçoBuna ben de takılıyorum. Fenerbahçe en iyi takımdır en büyüktür muhabbetine girmeyeceğim ama bana kalırsa en reytingli takımıdır Türkiye'nin. Bu konuyu birinciliğe getirmemiz lazım er ya da geç.
Aynen öyle. GS konusuna da mecbur olmadıkça yazmayalım.Pamuk eller klavyeye orço
Foruma Sen nerden katılıyorsun?Aynen öyle. GS konusuna da mecbur olmadıkça yazmayalım.
İnternetten. İstanbulluyum.Foruma Sen nerden katılıyorsun?
Kaçıncı sınıf ve Hangi bölümde okuyorsun?İnternetten. İstanbulluyum.
Yine yanılmadık sayın Gs'li dostum, Erol hocamız maç kaybetmiyor... @Maskeli FedaiKatılıyorum sayın Gs'li dostum... Fenerbahçe'nin Fatih Terim'i olacak Erol Bulut...
Yoldaşım squash sporuna mu merak sardın.Kendi mesajını alıntılamışsın.Yine yanılmadık sayın Gs'li dostum, Erol hocamız maç kaybetmiyor... @Maskeli Fedai
Ekli dosyayı görüntüle 98738
Link ?Fifa'yı açtım ve 2 takım şu anda güncel kadrolarla maç atıyorlar ben seyirciyim
Dakika 10 Samatta 1-0
Ekli dosyayı görüntüle 98796
------
Dakika 28 Samatta 2-0
Yayın yok maalesefLink ?
Senin maçlarını seyretmek bize haram oldu.Yayın yok maalesef
------
Dakika 65 Emre Akbaba 2-1
YouTube'dan canlı yayın ?Ahtapot Fifa FB 2-1 GS diyor bakalım
İmkanı yok bu netleYouTube'dan canlı yayın ?
Ne zaman bu soruyla gelsem hep aynı mazeretle karşıma geliyorsun.Kimliğini öğrenmeyeyim istiyorsun. Ttnet kaç mbit ?İmkanı yok bu netle