2020'de Kadıköy serileri bitti demiş ondan@xdragxx pompy e niçin üzgün emoji ifadesi kullandın?
2020'de Kadıköy serileri bitti demiş ondan@xdragxx pompy e niçin üzgün emoji ifadesi kullandın?
Jeton düştü, dejavu yaşıyorum.2020'de Kadıköy serileri bitti demiş ondan![]()
Buna ben de takılıyorum.Jeton düştü, dejavu yaşıyorum.
------
Ekli dosyayı görüntüle 98722
Sayfa sayısı 5 e indi. Adım adım geliyoruz.Dip dalgasının farkında mısınız?![]()
Pamuk eller klavyeye orçoBuna ben de takılıyorum.Fenerbahçe en iyi takımdır en büyüktür muhabbetine girmeyeceğim ama bana kalırsa en reytingli takımıdır Türkiye'nin. Bu konuyu birinciliğe getirmemiz lazım er ya da geç.
![]()
Aynen öyle.Pamuk eller klavyeye orço![]()
Foruma Sen nerden katılıyorsun?Aynen öyle.GS konusuna da mecbur olmadıkça yazmayalım.
![]()
İnternetten.Foruma Sen nerden katılıyorsun?![]()
Kaçıncı sınıf ve Hangi bölümde okuyorsun?İnternetten.İstanbulluyum.
![]()
Yine yanılmadık sayın Gs'li dostum, Erol hocamız maç kaybetmiyor... @Maskeli FedaiKatılıyorum sayın Gs'li dostum... Fenerbahçe'nin Fatih Terim'i olacak Erol Bulut...
Yoldaşım squash sporuna mu merak sardın.Kendi mesajını alıntılamışsın.Yine yanılmadık sayın Gs'li dostum, Erol hocamız maç kaybetmiyor... @Maskeli Fedai
Ekli dosyayı görüntüle 98738
Link ?Fifa'yı açtım ve 2 takım şu anda güncel kadrolarla maç atıyorlar ben seyirciyim
Dakika 10 Samatta 1-0
Ekli dosyayı görüntüle 98796
------
Dakika 28 Samatta 2-0
Yayın yok maalesefLink ?![]()
Senin maçlarını seyretmek bize haram oldu.Yayın yok maalesef
------
Dakika 65 Emre Akbaba 2-1
YouTube'dan canlı yayın ?Ahtapot Fifa FB 2-1 GS diyor bakalım![]()
İmkanı yok bu netleYouTube'dan canlı yayın ?![]()
Ne zaman bu soruyla gelsem hep aynı mazeretle karşıma geliyorsun.Kimliğini öğrenmeyeyim istiyorsun. Ttnet kaç mbit ?İmkanı yok bu netle![]()