Hiç oyun kazanabildi mi?İkinci oyunu Batuhan ile kalmış aklımda
Adamım Çağrı fena değildi![]()
Hiç oyun kazanabildi mi?İkinci oyunu Batuhan ile kalmış aklımda
Adamım Çağrı fena değildi![]()
varlığı yeterHiç oyun kazanabildi mi?İlayda bile sayı aldı dün...
![]()
Eh ben de zaten onun için demiştim. Yoksa ne önemsiyeyimKaos için evet.![]()
Emin değilim ama ağlayanlara baktığımda konu Emin sanırım.Eh ben de zaten onun için demiştim. Yoksa ne önemsiyeyim
Bu arada fragmanda yine ters birşeyler var
ŞaşırttınYok, sevmedim.![]()
O kadar üzgünüm ki şu an, yıkıldım. Metin Kuş Emin'i de gönderiyor bu akşam.Şaşırttın![]()
Eğer gelirse hatırlayacağım bunu sana![]()
Öyle bir şey olsa konseyde açıklanırdı. Belki sadece bir süre oynayamaz falan diyecektir. Fragmanlar yanıltıcı olabiliyorO kadar üzgünüm ki şu an, yıkıldım. Metin Kuş Emin'i de gönderiyor bu akşam.![]()
İzlemeyeceğim artık, bıktım bu sakatlıklardan insan göndermelere. Eskiden 40-50 gün bekliyorlardı biri sakatlandığında şimdi hemen gönderiyorlar.Öyle bir şey olsa konseyde açıklanırdı. Belki sadece bir süre oynayamaz falan diyecektir. Fragmanlar yanıltıcı olabiliyor
Ellerinde yedek çok var diye galiba ama zaman verilmeli tabiki. Çok karmaşık oluyor böyle oluncaİzlemeyeceğim artık, bıktım bu sakatlıklardan insan göndermelere. Eskiden 40-50 gün bekliyorlardı biri sakatlandığında şimdi hemen gönderiyorlar.
Olamaz yaEmin gitti, Survivor tarihinde bu kadar başka bir yarışmacıyı desteklememiştim, resmen ağladım bu akşam izlerken.Bundan sonra fazla aktif olacağımı sanmıyorum konuda.
Atlet olan Gonca gelecekmiş yeni bölümde. Erkek olan yarışmacıyı attığın videoya almamışlar ama baya renk katacak gibi.
Emin gitti, Survivor tarihinde bu kadar başka bir yarışmacıyı desteklememiştim, resmen ağladım bu akşam izlerken.Bundan sonra fazla aktif olacağımı sanmıyorum konuda.
AllStar’da Anıl Tetik kaç hafta bacağında alçıyla adada kalmıştı, son yıllarda yarışmacıları hemen göndermeleri üzücü.Olamaz yaüzüldüm
Yazık oldu çocuğa
Olta reisAtlet olan Gonca gelecekmiş yeni bölümde. Erkek olan yarışmacıyı attığın videoya almamışlar ama baya renk katacak gibi.
------
AllStar’da Anıl Tetik kaç hafta bacağında alçıyla adada kalmıştı, son yıllarda yarışmacıları hemen göndermeleri üzücü.![]()
Aynen öyle. Anıl'ı 50 gün beklediler.Atlet olan Gonca gelecekmiş yeni bölümde. Erkek olan yarışmacıyı attığın videoya almamışlar ama baya renk katacak gibi.
------
AllStar’da Anıl Tetik kaç hafta bacağında alçıyla adada kalmıştı, son yıllarda yarışmacıları hemen göndermeleri üzücü.![]()
Kim kazandı yarışmayı bugün?Bir büskivi için çıldırdılar ileri de Nusret falan geldiğinde sanırım delirirler![]()
![]()