TV8 Survivor 2021 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Öyle bir şey olsa konseyde açıklanırdı. Belki sadece bir süre oynayamaz falan diyecektir. Fragmanlar yanıltıcı olabiliyor
İzlemeyeceğim artık, bıktım bu sakatlıklardan insan göndermelere. Eskiden 40-50 gün bekliyorlardı biri sakatlandığında şimdi hemen gönderiyorlar.

• Üzücü
  • Beğendim
Reactions: 12.Adam and Dosi
Şunlar yedekteki isimler. O bilinmeyen Bahar. Sergen ve Duygu geldi zaten.
@Hazem sen şimdi Yiğit'i de favorine eklersin :A

@dreamy
Atlet olan Gonca gelecekmiş yeni bölümde. Erkek olan yarışmacıyı attığın videoya almamışlar ama baya renk katacak gibi. :A

------

Emin gitti, Survivor tarihinde bu kadar başka bir yarışmacıyı desteklememiştim, resmen ağladım bu akşam izlerken. :( Bundan sonra fazla aktif olacağımı sanmıyorum konuda.

Olamaz ya :( üzüldüm
Yazık oldu çocuğa
AllStar’da Anıl Tetik kaç hafta bacağında alçıyla adada kalmıştı, son yıllarda yarışmacıları hemen göndermeleri üzücü. :(

• Beğendim
Reactions: Dosi
Atlet olan Gonca gelecekmiş yeni bölümde. Erkek olan yarışmacıyı attığın videoya almamışlar ama baya renk katacak gibi. :A

------

AllStar’da Anıl Tetik kaç hafta bacağında alçıyla adada kalmıştı, son yıllarda yarışmacıları hemen göndermeleri üzücü. :(
Olta reis :A yanındaki kız Hanzade'ye benziyor. Artık Hanzade'yi yazabilirler :A ve ikisi anlaşılan Gönüllülere geçmiş.
Gonca ise Meryem'in yerine gelmiştir

------

Aynen öyle. Anıl'ı 50 gün beklediler.

Bir büskivi için çıldırdılar ileri de Nusret falan geldiğinde sanırım delirirler :A :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi