Kimi destekleyeceğime karar verememiştim artık net gibiyim.İyi geceler postu..
Geç kaldın ama biraz, ben daha 2 hafta önce koydum.
Kimi destekleyeceğime karar verememiştim artık net gibiyim.İyi geceler postu..
Geç kaldın ama biraz, ben daha 2 hafta önce koydum.
Çok erken değil mi yapacaksam daha aylar geçmeli
Sen totem için yapıyorsun zaten doğru. Şimdi totemlik pek bir şey yok.Çok erken değil mi yapacaksam daha aylar geçmeli
Aynen, geçen sene hep işe yaradı bu sene de bakarız durumaSen totem için yapıyorsun zaten doğru. Şimdi totemlik pek bir şey yok.
Sercan'ın üst üste tüm dokunulmazlıkları alıp Nisa'yı göndermesi de o dönemdi. Sonra pek işe yaramadı.Aynen, geçen sene hep işe yaradı bu sene de bakarız duruma
Sonra totem yapmadım ki nezaman işe yarayacağını biliyordum Nisa gittikten sonra istediğim olduğu için sonradan benim için önemi kalmadıSercan'ın üst üste tüm dokunulmazlıkları alıp Nisa'yı göndermesi de o dönemdi. Sonra pek işe yaramadı.
Ha onu unutmuşum ben. Acun'un Sercan seviciliği yüzünden elenmişti. Acun hatta bilerek oyunu Sercan'a veriyordu.Sonra totem yapmadım ki nezaman işe yarayacağını biliyordum Nisa gittikten sonra istediğim olduğu için sonradan benim için önemi kalmadı
Ne alaka uydurma Asıl Acun'un favorisi gönüllüler tayfasıydı. Her sene olduğu gibiHa onu unutmuşum ben. Acun'un Sercan seviciliği yüzünden elenmişti. Acun hatta bilerek oyunu Sercan'a veriyordu.
Kola eşliğinde canlı yayın...Ne alaka uydurma Asıl Acun'un favorisi gönüllüler tayfasıydı. Her sene olduğu gibi
En son 8-1 ünlüler öndeyken bir takım kurallar getirmiş galiba. Yine göstermiş taraf tutmayıKola eşliğinde canlı yayın...
Evet orası da biraz kurgu gibiydi.En son 8-1 ünlüler öndeyken bir takım kurallar getirmiş galiba. Yine göstermiş taraf tutmayı
Bu arada avatarım Çağrı olur
Geçen sene de gıcıklığına Mert demiştim sonra araba falan kazanmıştı. Çağrı'ya da şans getireyim diyorumEvet orası da biraz kurgu gibiydi.
Ciddi olduğuna inanmak istemiyorum...
Poyraz 1/2 yaptı.Bugün kimse yok
Yarışma heyecanlı. Başa baş gidiyor sayılır. Sayılar kıl payı gitmekte. Aleyna 2 kere kaybetti. Sevindim.
Poyraz 2 kere kaybetti. Ayşe avantajda çok iyiyken bireysel de ilk oyunu verdi. Şimdi İlayda ile yarışıyor. Alır.
------
Batuhan kazandı 8-6
Merve kazandı 9-6
------
İsmail kazandı ve dokunulmazlık Ünlülerin
Batuhan'ın ilk yendiği kişi kimdiPoyraz 1/2 yaptı.
Aleyna parkur olarak kendini baya geliştirdi, atışları çok kötü maalesef.
------
Duygu’nun ismi çıkacak bence.
Evet Poyraz’dı. Sonradan Barış’la oynadığı sayıyı aldı.Batuhan'ın ilk yendiği kişi kimdi
İkinci oyunu Batuhan ile kalmış aklımdaEvet Poyraz’dı. Sonradan Barış’la oynadığı sayıyı aldı.