Kimi destekleyeceğime karar verememiştim artık net gibiyim.İyi geceler postu..
Geç kaldın ama biraz, ben daha 2 hafta önce koydum.![]()
Kimi destekleyeceğime karar verememiştim artık net gibiyim.İyi geceler postu..
Geç kaldın ama biraz, ben daha 2 hafta önce koydum.![]()
Çok erken değil mi
Sen totem için yapıyorsun zaten doğru. Şimdi totemlik pek bir şey yok.Çok erken değil miyapacaksam daha aylar geçmeli
![]()
Aynen, geçen sene hep işe yaradıSen totem için yapıyorsun zaten doğru. Şimdi totemlik pek bir şey yok.![]()
Sercan'ın üst üste tüm dokunulmazlıkları alıp Nisa'yı göndermesi de o dönemdi.Aynen, geçen sene hep işe yaradı![]()
bu sene de bakarız duruma
![]()
Sonra totem yapmadım kiSercan'ın üst üste tüm dokunulmazlıkları alıp Nisa'yı göndermesi de o dönemdi.Sonra pek işe yaramadı.
![]()
Ha onu unutmuşum ben.Sonra totem yapmadım kinezaman işe yarayacağını biliyordum
Nisa gittikten sonra istediğim olduğu için sonradan benim için önemi kalmadı
![]()
Ne alaka uydurmaHa onu unutmuşum ben.Acun'un Sercan seviciliği yüzünden elenmişti. Acun hatta bilerek oyunu Sercan'a veriyordu.
![]()
![]()
Kola eşliğinde canlı yayın...Ne alaka uydurma![]()
Asıl Acun'un favorisi gönüllüler tayfasıydı. Her sene olduğu gibi
![]()
En son 8-1 ünlüler öndeyken bir takım kurallar getirmiş galiba. Yine göstermiş taraf tutmayıKola eşliğinde canlı yayın...![]()
Evet orası da biraz kurgu gibiydi.En son 8-1 ünlüler öndeyken bir takım kurallar getirmiş galiba. Yine göstermiş taraf tutmayı
Bu arada avatarım Çağrı olur![]()
![]()
Geçen sene de gıcıklığına Mert demiştim sonra araba falan kazanmıştı. Çağrı'ya da şans getireyim diyorumEvet orası da biraz kurgu gibiydi.
Ciddi olduğuna inanmak istemiyorum...
Poyraz 1/2 yaptı.Bugün kimse yok
Yarışma heyecanlı. Başa baş gidiyor sayılır. Sayılar kıl payı gitmekte. Aleyna 2 kere kaybetti. Sevindim.
Poyraz 2 kere kaybetti. Ayşe avantajda çok iyiyken bireysel de ilk oyunu verdi. Şimdi İlayda ile yarışıyor. Alır.
------
Batuhan kazandı 8-6
Merve kazandı 9-6
------
İsmail kazandı ve dokunulmazlık Ünlülerin
Batuhan'ın ilk yendiği kişi kimdiPoyraz 1/2 yaptı.
Aleyna parkur olarak kendini baya geliştirdi, atışları çok kötü maalesef.
------
Duygu’nun ismi çıkacak bence.
Evet Poyraz’dı. Sonradan Barış’la oynadığı sayıyı aldı.Batuhan'ın ilk yendiği kişi kimdi![]()
İkinci oyunu Batuhan ile kalmış aklımdaEvet Poyraz’dı. Sonradan Barış’la oynadığı sayıyı aldı.![]()