Pazartesi: Çukur
Salı: Masumlar Apartmanı
Çarşamba:
Perşembe: Alev Alev
Cuma: Kırmızı Oda
Cumartesi:
Pazar: Masterchef
Çarşamba:
Cuma: Kırmızı Oda
Cumartesi:
Pazar: Masterchef
Sadece Star TVPAZARTESİ : SEFİRİN KIZI
SALI : -
ÇARŞAMBA : SOL YANIM
PERŞEMBE : AKREP
CUMA : SENİ ÇOK BEKLEDİM
CUMARTESİ : -
PAZAR : MENAJERİMİ ARA
Evet izlediğim dizilerin hepsi Star'da..Tesadüf olsa gerek 😁😆😅🤣Sadece Star TV
Bana pek tesadüf gibi gelmedi Tam bir Star fanısın. Ben her kanalda en az 1 dizi bakıyorumEvet izlediğim dizilerin hepsi Star'da..Tesadüf olsa gerek 😁😆😅🤣
Evet aramızda kalsın..(Ben bir Star Fanıyım)Bana pek tesadüf gibi gelmedi Tam bir Star fanısın. Ben her kanalda en az 1 dizi bakıyorum
Sır gibi saklayacağıma emin olEvet aramızda kalsın..(Ben bir Star Fanıyım)
nickimden de hic belli olmuyor zaten😁
4 diziyle yola devam, bir şey değişmedi henüz. 2 tanesini bırakmayı düşünüyorum ama şimdiden.Pazartesi: Çukur
Çarşamba: Sadakatsiz
Cuma: -
Cumartesi: -
Pazar: -
Sezon başında bu yıldan çok umutsuzdum ama yavaş yavaş kaliteli diziler yayınlanınca gerçekten güzel diziler olduğu kanısına vardım. Hadi bakalım, umarım sezon sonuna kadar böyle kalacak hep.
Birincisini tahmin edebiliyorum ama ikincisi hangisi?4 diziyle yola devam, bir şey değişmedi henüz. 2 tanesini bırakmayı düşünüyorum ama şimdiden.
Tahmin ettiğin hangisi?Birincisini tahmin edebiliyorum ama ikincisi hangisi?
Alev Alev'i tahmin etmiştim. Masumlar Apartmanını bırakıp git gide berbatlaşan, konusuz ve sığ bir senaryoyla ilerleyen Sadakatsiz pardon Ali'nin maceralarını izlemeye devam ediceksin demek.Tahmin ettiğin hangisi?
Alev Alev ve Masumlar Apartmanı'nı kastetmiştim. Limitleri tükenmek üzere.
Ne Alev Alev'i be Çukur'u bırak 4 sezondur sıkılmadın mı.Tahmin ettiğin hangisi?
Alev Alev ve Masumlar Apartmanı'nı kastetmiştim. Limitleri tükenmek üzere.