@AngelicaPazartesi: Yasak Elma - Masumlar Apartmanı
Salı: Baraj - Hekimoğlu
Çarşamba: Sadakatsiz - Şeref Sözü
Perşembe: Mucize Doktor
Cuma: Çocukluk
Cumartesi: Gönül Dağı
Pazar: Öğretmen
@Angelica
Pazartesi: Yasak Elma, You, Never Have I Ever
Salı: Baraj, The Good Doctor (2 Kasım), Masumlar Apartmanı
Çarşamba: Sen Çal Kapımı, Doğduğun Ev Kaderindir, Sadakatsiz, This Is Us (10 Kasım Yeni Sezon)
Perşembe: Mucize Doktor, Absentia
Cuma: Çocukluk, Control Z
Cumartesi: Zümrüdüanka, Euphoria, Dark Desire
Pazar: Öğretmen, Savaşçı, Superstore (22 Ekim Yeni Sezon), Pretty Little Liars, Valeria (6.Bölüm'deyim)
Yakında İzleyeceklerimden: Big Sky (17 Kasım)
FOX'um TV'den, diğerleri ise internetten.
Sen Kanal D cisin diye biliyorum bir tane dizisini izliyorsun. Hekimoğlu izle bence. İstediğin bölümü izlemeyebilirsin çok bir şey kaybetmezsinPazartesi: -
Salı: -
Çarşamba: Sadakatsiz
Perşembe: Bir Zamanlar Çukurova & Alev Alev
Cuma: Kırmızı Oda
Cumartesi: -
Pazar: Menajerimi Ara
Yayın akışımı ancak düzene oturtabildim. 'Mucize Doktor' ve 'Doğduğun Ev Kaderindir' dizilerini bırakma kararı aldım. Şu an için Menajerimi Ara, Bir Zamanlar Çukurova ve Sadakatsiz dizilerinin günceline yetiştim. Bugün itibariyle 'Kırmızı Oda' dizisini tamamlamaya başlıyorum, 6. bölümde kaldım maalesef. Bu hafta da onu tamamlayacağım. Haftaya da 'Alev Alev' ile şimdilik akışımı raya oturtuyorum.
'Hekimoğlu' dizisi de aşırı derece birikti ama hala karar veremedim, izlemeyi düşünüyorum bölümleri ama yoğunluğuma göre karar vereceğim gibi.
Sadakatsiz yetiyor şimdilik. Hekimoğlu'nun ilk sezonunu izledim de bu sezonun ilk bölümü dışında izleyemedim. Belki tamamlayabilirim, bakacağız artık.Sen Kanal D cisin diye biliyorum bir tane dizisini izliyorsun. Hekimoğlu izle bence. İstediğin bölümü izlemeyebilirsin çok bir şey kaybetmezsin