Haftalık Yayın Akışınız

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
PAZARTESİ : SEFİRİN KIZI
SALI : -
ÇARŞAMBA : DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR
PERŞEMBE : SOL YANIM
CUMA : AKREP
CUMARTESİ : İBO SHOW
PAZAR : MENAJERİMİ ARA

Pazartesi: -
Salı:
Masumlar Apartmanı
Çarşamba: Sadakatsiz
Perşembe:
Bir Zamanlar Çukurova
Cuma: Kırmızı Oda
Cumartesi:
Pazar: Menajerimi Ara

• Beğendim
Reactions: Carpe Diem
Pazartesi: Yasak Elma
Salı:
Baraj
Perşembe: Sol Yanım / İyi Aile Babası / Mucize Doktor
Cuma: Akrep
Cumartesi: Bir Annenin Günahı
Pazar: Kefaret / Menajerimi Ara

Hafta içi her gün Seksenler'de var. :A

• Harika
Reactions: Carpe Diem
Pazartesi: Yasak Elma
Salı:
Baraj
Perşembe: Sol Yanım / İyi Aile Babası / Mucize Doktor
Cuma: Akrep
Cumartesi: Bir Annenin Günahı
Pazar: Kefaret / Menajerimi Ara

Hafta içi her gün Seksenler'de var. :A
Nasıl zaman buluyorsun bu kadar diziye ya, okumuyor musun iş güç falan? :A Ben 5 diziyi zar zor yetiştiriyorum :D
------

Sen de mi Masumlar Apartmanı'na ruhunu verdin? :A Hekimoğlu izlesen de biraz yorumlardık. Kanal Dcisin sen :D
Valla yeni başladım ben de, Hekimoğlu için çok düşündüm ama bırakma kararı aldım en sonunda. Belki daha sonraki dönemlerde toptan başlayıp izlerim ama şu anlık haftalık devam etmeme kararı aldım. :D

• Sinir Bozucu
Reactions: Gerekli24
Nasıl zaman buluyorsun bu kadar diziye ya, okumuyor musun iş güç falan? :A Ben 5 diziyi zar zor yetiştiriyorum :D
Gece boş oluyorum, bazen atlaya atlaya yada sahne sahne izliyorum bir şekilde. :A

Zaten Yasak Elma / Baraj / Sadakatsiz'in süresi kısa. Diğer dizilerde final yapma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Böylelikle de azalır diziler. :F

• Güldürdün
Reactions: Yiğitt
Gece boş oluyorum, bazen atlaya atlaya yada sahne sahne izliyorum bir şekilde. :A

Zaten Yasak Elma / Baraj / Sadakatsiz'in süresi kısa. Diğer dizilerde final yapma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Böylelikle de azalır diziler. :F
Ben seni anlamıyorum zaten her yerde aktifsin. Zamanı mı yavaşlatıyorsun :A

• Güldürdün
Reactions: Emre Ozansoy
------

Valla yeni başladım ben de, Hekimoğlu için çok düşündüm ama bırakma kararı aldım en sonunda. Belki daha sonraki dönemlerde toptan başlayıp izlerim ama şu anlık haftalık devam etmeme kararı aldım. :D
Masumlar Apartmanı'nda içini sıkmak yerine Hekimoğlu'nun kaliteli vakalarına niye tercih eder bir insan? :(

• Güldürdün
Pazartesi : Sefirin Kızı
Salı : -
Çarşamba : -
Perşembe : Sol Yanım
Cuma : Akrep
Cumartesi : İbo Show
Pazar : Menajerimi Ara

'Seni çok Bekledim ' is coming

Hekimoğlu hastane, hasta, doktor, hastalık, belirtiler falan içimi epey açıyordu haklısın. :A
Hekimoğlu'nun Masumlar Apartmanı'na nazaran daha iç açıcı olduğu gerçek. Bir tek son bölüm bayağı dram vardı. Zaten Kırmızı Oda'da yeterince dram ihtiyacı karşılıyorsundur. :A Tamam sen de herkes gibi çamaşır suyu Gülben'in herkese aşık olmasını izleyeceksin demek ne diyelim bu kadar izlendiğine göre bir şeyi mutlaka vardır. İyi seyirler.

• Güldürdün
Hekimoğlu'nun Masumlar Apartmanı'na nazaran daha iç açıcı olduğu gerçek. Bir tek son bölüm bayağı dram vardı. Zaten Kırmızı Oda'da yeterince dram ihtiyacı karşılıyorsundur. :A Tamam sen de herkes gibi çamaşır suyu Gülben'in herkese aşık olmasını izleyeceksin demek ne diyelim bu kadar izlendiğine göre bir şeyi mutlaka vardır. İyi seyirler.
Yeni işlerde buluşuruz inşallah beraber. :bhr:

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
Pazartesi : Yasak Elma
Salı : Masumlar Apartmanı
Çarşamba : Sadakatsiz
Perşembe : -
Cuma : -
Cumartesi : -
Pazar : -

Pazartesi: Film
Salı: Hekimoğlu