Sen de mi Masumlar Apartmanı'na ruhunu verdin? Hekimoğlu izlesen de biraz yorumlardık. Kanal Dcisin senPazartesi: -
Salı: Masumlar Apartmanı
Çarşamba: Sadakatsiz
Perşembe: Bir Zamanlar Çukurova
Cuma: Kırmızı Oda
Cumartesi:
Pazar: Menajerimi Ara
Nasıl zaman buluyorsun bu kadar diziye ya, okumuyor musun iş güç falan? Ben 5 diziyi zar zor yetiştiriyorumPazartesi: Yasak Elma
Salı: Baraj
Çarşamba: Sadakatsiz
Perşembe: Sol Yanım / İyi Aile Babası / Mucize Doktor
Cuma: Akrep
Cumartesi: Bir Annenin Günahı
Pazar: Kefaret / Menajerimi Ara
Hafta içi her gün Seksenler'de var.
Valla yeni başladım ben de, Hekimoğlu için çok düşündüm ama bırakma kararı aldım en sonunda. Belki daha sonraki dönemlerde toptan başlayıp izlerim ama şu anlık haftalık devam etmeme kararı aldım.Sen de mi Masumlar Apartmanı'na ruhunu verdin? Hekimoğlu izlesen de biraz yorumlardık. Kanal Dcisin sen
Gece boş oluyorum, bazen atlaya atlaya yada sahne sahne izliyorum bir şekilde.Nasıl zaman buluyorsun bu kadar diziye ya, okumuyor musun iş güç falan? Ben 5 diziyi zar zor yetiştiriyorum
Ben seni anlamıyorum zaten her yerde aktifsin. Zamanı mı yavaşlatıyorsunGece boş oluyorum, bazen atlaya atlaya yada sahne sahne izliyorum bir şekilde.
Zaten Yasak Elma / Baraj / Sadakatsiz'in süresi kısa. Diğer dizilerde final yapma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Böylelikle de azalır diziler.
Her yerde aktif sayılmam pek. Kullanım sürelerimi baya azalttım.Ben seni anlamıyorum zaten her yerde aktifsin. Zamanı mı yavaşlatıyorsun
Aman sen yeni dizilere de düşersin yine.Gece boş oluyorum, bazen atlaya atlaya yada sahne sahne izliyorum bir şekilde.
Zaten Yasak Elma / Baraj / Sadakatsiz'in süresi kısa. Diğer dizilerde final yapma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Böylelikle de azalır diziler.
Masumlar Apartmanı'nda içini sıkmak yerine Hekimoğlu'nun kaliteli vakalarına niye tercih eder bir insan?Nasıl zaman buluyorsun bu kadar diziye ya, okumuyor musun iş güç falan? Ben 5 diziyi zar zor yetiştiriyorum
------
Valla yeni başladım ben de, Hekimoğlu için çok düşündüm ama bırakma kararı aldım en sonunda. Belki daha sonraki dönemlerde toptan başlayıp izlerim ama şu anlık haftalık devam etmeme kararı aldım.
Yenilerden pek ilgimi çeken yok Teşkilat ve Akıncı dışında. Onları da izler miyim bilmem.Aman sen yeni dizilere de düşersin yine.
Bence yine iyi vakit buluyorsun. Bir de gündelik yaşam varken.Her yerde aktif sayılmam pek. Kullanım sürelerimi baya azalttım.
Hekimoğlu hastane, hasta, doktor, hastalık, belirtiler falan içimi epey açıyordu haklısın.Masumlar Apartmanı'nda içini sıkmak yerine Hekimoğlu'nun kaliteli vakalarına niye tercih eder bir insan?
Hekimoğlu'nun Masumlar Apartmanı'na nazaran daha iç açıcı olduğu gerçek. Bir tek son bölüm bayağı dram vardı. Zaten Kırmızı Oda'da yeterince dram ihtiyacı karşılıyorsundur. Tamam sen de herkes gibi çamaşır suyu Gülben'in herkese aşık olmasını izleyeceksin demek ne diyelim bu kadar izlendiğine göre bir şeyi mutlaka vardır. İyi seyirler.Hekimoğlu hastane, hasta, doktor, hastalık, belirtiler falan içimi epey açıyordu haklısın.
Yeni işlerde buluşuruz inşallah beraber.Hekimoğlu'nun Masumlar Apartmanı'na nazaran daha iç açıcı olduğu gerçek. Bir tek son bölüm bayağı dram vardı. Zaten Kırmızı Oda'da yeterince dram ihtiyacı karşılıyorsundur. Tamam sen de herkes gibi çamaşır suyu Gülben'in herkese aşık olmasını izleyeceksin demek ne diyelim bu kadar izlendiğine göre bir şeyi mutlaka vardır. İyi seyirler.