Abisi iyi ve bilindik oyuncu. Hep dizide olacaklar gibi
Iyy ben bu serkana nasıl katlanacam acabaaa Aylizi merak ettim birşey yaşamış dokunulmasına aşırı tepkisi var ya
Abisi iyi ve bilindik oyuncu. Hep dizide olacaklar gibi
Dizi beni pek sarmadı, Akıncı'ya bakayım en iyisiIyy ben bu serkana nasıl katlanacam acabaaa Aylizi merak ettim birşey yaşamış dokunulmasına aşırı tepkisi var ya
Dizi beni pek sarmadı, Akıncı'ya bakayım en iyisi
Baya sıkıldım izlerken. Ben içinde entrika veya arada güldüren veya biraz heyecanlandıran (aksiyon) dizilerini tercih ediyorumHadi ya peki sen bilirsin
Baya sıkıldım izlerken. Ben içinde entrika veya arada güldüren veya biraz heyecanlandıran (aksiyon) dizilerini tercih ediyorum
------
@Zeyno45 dizi yorum konusu burada. Yap analizini
Ne yaptın be @Dosi m herşeyi ilk bölümde yansırtırlarsa diğer bölümlere gerek olmaz zaten sinema filmi çekmeleri kafiBaya sıkıldım izlerken. Ben içinde entrika veya arada güldüren veya biraz heyecanlandıran (aksiyon) dizilerini tercih ediyorum
2. Bölüm iyi bi düşüş yaşarDizi beni pek sarmadı, Akıncı'ya bakayım en iyisi
İlk bölümde bunlar olmalı ki benim gibi seyircileri diğer bölümler için çekmelilerBen Özcan Deniz dizilerini Asmalı Konaktan beri takip etmeye çalışırım ve Özcan Deniz'in ekrana aşkı çok güzel yansıttığını düşünüyorum .. Bu dizide güzel olacak bence tabi ilk bölüm olduğu için henüz karakter tanıtımı üzerinde duruluyor henüz, ilerleyen haftalarda karakterlerin hayatı bir bir göz önüne serilmeye başlayacaktır
------
Ne yaptın be @Dosi m herşeyi ilk bölümde yansırtırlarsa diğer bölümlere gerek olmaz zaten sinema filmi çekmeleri kafi
Yok yükselsin isterim çok uzun zamandır emek veriliyor. Cuma günü yeni bir dizi daha parlasa fena olmaz.2. Bölüm iyi bi düşüş yaşar
al sana entrika heyecan cinayeeeeeeetİlk bölümde bunlar olmalı ki benim gibi seyircileri diğer bölümler için çekmeliler
2. Bölüm iyi bi düşüş yaşar
Ayıp ettin beni kaybettin meloşum tabikiii izliyorum@Zeyno45 izliyormusun gı sen
Tanıtım da birinin göğsüne vuruyordı bi adam o mu 😱
Tanıtım da birinin göğsüne vuruyordı bi adam o mu 😱
Ayıp ettin beni kaybettin meloşum tabikiii izliyorum
al sana entrika heyecan cinayeeeeeeet
Ah demek ölüm oldu
gerçek torunu sevdim iyi kalpli birine benziyo ilerleyen bölümlerde kötü biri yapmazlar umarımEvet babasıydı öldürdü ama Erol Kadirin kardeşi değilmiş
------
Oo yaşasın yorumlaşalım gerçek torun geldi cenazeye abuu
gerçek torunu sevdim iyi kalpli birine benziyo ilerleyen bölümlerde kötü biri yapmazlar umarım
Ah demek ölüm oldu
Babasını öldüren kim? Ben galiba bugün dizi modunda değilim. Akıncı'yı da kapadım
Bilmiyorum nenem izlemiyorum diziyi başrol Özcan ondan izlemiyorum nefret ediyorum o adamdan bıkmadı da kendine genç rolü yazmaktanEvet babasıydı öldürdü ama Erol Kadirin kardeşi değilmiş
Gençlerden iş çıkmıyosa yalııııııımBilmiyorum nenem izlemiyorum diziyi başrol Özcan ondan izlemiyorum nefret ediyorum o adamdan bıkmadı da kendine genç rolü yazmaktan