Süper Lig Tahmin Yarışması - Kicktipp | 21.Hafta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne çılgın bir hafta olmuş öyle... Zirvedeki yerim tehdit edilmeyi geçti artık, direk yok edildi... :A Ama neyse ki biz hala buradayız ve geri adım atmaya niyetimiz yok. 1 hafta FUTURE modunu açar ekrana bakarım işi çözerim... :A

21.Hafta sonuçları belli oldu. Puan ve tahmin ortalamasının oldukça yüksek olduğu haftaya @Dosi damgasını vurdu. 18 puan alarak şu ana kadarki bir hafta boyunca alınan en yüksek ikinci puana ulaşan @Dosi hem haftanın birincisi oldu hem de dört basamak birden yükselerek zirve koltuğunu devraldı:

46A77075-F8ED-447A-AED0-D7D2061F887D.jpeg

21.Hafta sonuçları belli oldu. Puan ve tahmin ortalamasının oldukça yüksek olduğu haftaya @Dosi damgasını vurdu. 18 puan alarak şu ana kadarki bir hafta boyunca alınan en yüksek ikinci puana ulaşan @Dosi hem haftanın birincisi oldu hem de dört basamak birden yükselerek zirve koltuğunu devraldı:

Ekli dosyayı görüntüle 98342
Yetmedi bu oranlar. Benim tekrar iyi bir başarı yakalayıp farkı açmam gerekir.
Okadar puan al ama aynı puanda ol diğerleri ile 😏

Yetmedi bu oranlar. Benim tekrar iyi bir başarı yakalayıp farkı açmam gerekir.
Okadar puan al ama aynı puanda ol diğerleri ile 😏

Nihayet dediğim stratejiyi uygulamaya başlamışsın ve işe yarıyor, neydi o öyle yok ilk 10’a girsem yeter yok ilk 5 :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
  • Güldürdün
Reactions: HeisenBerg

Ekli dosyayı görüntüle 98342
Haftayı yine iyi kapatmışız. Üçte kapanır otuzda mantığı ile yola devam ediyoruz. :D

Ligin ilk yarısını averajla 2.tamamladık. Lig bittiği zaman averajla değil göstere göstere lider olmamız lazım bize de bu yakışır.

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: 12.Adam and Dosi
Üst taraf çok yüksek gitmiş ara açılıyor anlaşılan pek üstlerde bitirme şansım yok. Şu anlık hedefim ilk 10 :A

Ne çılgın bir hafta olmuş öyle... Zirvedeki yerim tehdit edilmeyi geçti artık, direk yok edildi... :A Ama neyse ki biz hala buradayız ve geri adım atmaya niyetimiz yok. 1 hafta FUTURE modunu açar ekrana bakarım işi çözerim... :A
Ekranın karıncalansın.... Bu hafta FUTURE modu yerine PAST modu açacaksın. :A
------

Üst taraf çok yüksek gitmiş ara açılıyor anlaşılan pek üstlerde bitirme şansım yok. Şu anlık hedefim ilk 10 :A

O işler belli olmaz. 2 kere bol keseden bilirsen sende yarışta olursun ilk 3 için :A
@Gerekli24 kendisi bu işin uzmanı olduğundan anlıyor bu işlerden
Ama sana uymaz.Sen bildiğin yoldan ilerle. Bak @Tolstoyevski ye adam yamuldu :A Yeni bir lakap kazandı "bol kepçe":F

Son düzenleme:
  • Güldürdün
Reactions: MEnes and Dosi
Ekranın karıncalansın.... Bu hafta FUTURE modu yerine PAST modu açacaksın. :A
------

@Gerekli24 kendisi bu işin uzmanı olduğundan anlıyor bu işlerden
Ama sana uymaz.Sen bildiğin yoldan ilerle. Bak @Tolstoyevski ye adam yamuldu :A Yeni bir lakap kazandı "bol kepçe":F
Şşş sakin ol deme öyle şeyler... :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
O işler belli olmaz. 2 kere bol keseden bilirsen sende yarışta olursun ilk 3 için :A
İşte o kolay değil ve ben iyi geçirsem de başkaları da puan alıyor şu an için ilk hedef ona ulaşırsak başka hedef koyarız sıra sıra :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
172,190
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961