Ne çılgın bir hafta olmuş öyle... Zirvedeki yerim tehdit edilmeyi geçti artık, direk yok edildi... Ama neyse ki biz hala buradayız ve geri adım atmaya niyetimiz yok. 1 hafta FUTURE modunu açar ekrana bakarım işi çözerim...
Yetmedi bu oranlar. Benim tekrar iyi bir başarı yakalayıp farkı açmam gerekir.21.Hafta sonuçları belli oldu. Puan ve tahmin ortalamasının oldukça yüksek olduğu haftaya @Dosi damgasını vurdu. 18 puan alarak şu ana kadarki bir hafta boyunca alınan en yüksek ikinci puana ulaşan @Dosi hem haftanın birincisi oldu hem de dört basamak birden yükselerek zirve koltuğunu devraldı:
Ekli dosyayı görüntüle 98342
Yetmedi bu oranlar. Benim tekrar iyi bir başarı yakalayıp farkı açmam gerekir.
Okadar puan al ama aynı puanda ol diğerleri ile 😏
Enerjim düşük ama elimden geleni yapacağımNihayet dediğim stratejiyi uygulamaya başlamışsın ve işe yarıyor, neydi o öyle yok ilk 10’a girsem yeter yok ilk 5
Strateji gereği üzerimdeki talihsizliği zayıflatma totemiydi kısmen işe yarar gibi oldu ama benden çok başkalarının üzerinde işe yaradı bu hafta..@Tolstoyevski Başak-Rize maçına 20-19 biter demişsin.
Haftayı yine iyi kapatmışız. Üçte kapanır otuzda mantığı ile yola devam ediyoruz.21.Hafta sonuçları belli oldu. Puan ve tahmin ortalamasının oldukça yüksek olduğu haftaya @Dosi damgasını vurdu. 18 puan alarak şu ana kadarki bir hafta boyunca alınan en yüksek ikinci puana ulaşan @Dosi hem haftanın birincisi oldu hem de dört basamak birden yükselerek zirve koltuğunu devraldı:
Ekli dosyayı görüntüle 98342
O işler belli olmaz. 2 kere bol keseden bilirsen sende yarışta olursun ilk 3 içinÜst taraf çok yüksek gitmiş ara açılıyor anlaşılan pek üstlerde bitirme şansım yok. Şu anlık hedefim ilk 10
Ekranın karıncalansın.... Bu hafta FUTURE modu yerine PAST modu açacaksın.Ne çılgın bir hafta olmuş öyle... Zirvedeki yerim tehdit edilmeyi geçti artık, direk yok edildi... Ama neyse ki biz hala buradayız ve geri adım atmaya niyetimiz yok. 1 hafta FUTURE modunu açar ekrana bakarım işi çözerim...
Üst taraf çok yüksek gitmiş ara açılıyor anlaşılan pek üstlerde bitirme şansım yok. Şu anlık hedefim ilk 10
@Gerekli24 kendisi bu işin uzmanı olduğundan anlıyor bu işlerdenO işler belli olmaz. 2 kere bol keseden bilirsen sende yarışta olursun ilk 3 için
Şşş sakin ol deme öyle şeyler...Ekranın karıncalansın.... Bu hafta FUTURE modu yerine PAST modu açacaksın.
------
@Gerekli24 kendisi bu işin uzmanı olduğundan anlıyor bu işlerden
Ama sana uymaz.Sen bildiğin yoldan ilerle. Bak @Tolstoyevski ye adam yamuldu Yeni bir lakap kazandı "bol kepçe"
Yoldaşlarıma takılmak benim hobim... Alış artık bunlara.Şşş sakin ol deme öyle şeyler...
İşte o kolay değil ve ben iyi geçirsem de başkaları da puan alıyor şu an için ilk hedef ona ulaşırsak başka hedef koyarız sıra sıraO işler belli olmaz. 2 kere bol keseden bilirsen sende yarışta olursun ilk 3 için