Oynayıp oynayıp sonuna geldiğinde sakatlanıp diskalifiye olması daha üzücü olurdu böylesi daha iyiÇok şanssız gerçekten. Hemde en başlarında oluyor.
Oynayıp oynayıp sonuna geldiğinde sakatlanıp diskalifiye olması daha üzücü olurdu böylesi daha iyiÇok şanssız gerçekten. Hemde en başlarında oluyor.
Ya orası öyle ama kız tadına varamadı onu diyorum.Oynayıp oynayıp sonuna geldiğinde sakatlanıp diskalifiye olması daha üzücü olurdu böylesi daha iyi
Çağrı ve Barış'ı geçmez. O kadarda değil. Bu ikili biri sevilen bir dizide oynamış, diğeri büyük bir camiada futbol oynamış biri. Daha 1 hafta yarışmada olan birinin onları geçme ihtimali yoktur. Bahar galiba yeni gelen kız? Onu geçebilir.Çok üzücü ya, iki kez üst üste aynı nedenden dolayı diskalifiye olmak. Umarım en kısa sürede iyileşir Meryem.
Yüksek ihtimalle bu hafta Duygu'ya veda edeceğiz. Baran ve Ünlülerdeki Çağrı, Barış ve Bahar hariç kimseyi oylamada kolay kolay geçeceğini düşünmüyorum. Zaten Poyraz direkt onun ismini verecek, Ünlülerde SMS birincisi bu hafta Batuhan olabilir. Onun kimi söyleyeceğini kestiremiyorum işte...
En son SMS Sıralamasında Barış 11. oldu. Bence Barış, Hayrettin, Aleyna ve Hanzade'den daha yüksek oy alır Duygu.Çağrı ve Barış'ı geçmez. O kadarda değil. Bu ikili biri sevilen bir dizide oynamış, diğeri büyük bir camiada futbol oynamış biri. Daha 1 hafta yarışmada olan birinin onları geçme ihtimali yoktur. Bahar galiba yeni gelen kız? Onu geçebilir.
Meryem'in olmayışından dolayı 'denge' sağlanması adına o kız elenebilir.
Bu arada bu senenin kızları hep kavgacı galiba Aleyna'yı çok duyuyorum. Duygu da fenaymış anladığım kadarı ile.
Okadar sene şu yarışmayı izliyoruz. Bir hafta geride olan isimler, diğer haftalarda üst sırada olabiliyor. Eğer tek aday Aleyna ve Duygu olursa Aleyna üst sırada olur. Bu haftaki SMS sıralamasında kıyaslama yapalım.En son SMS Sıralamasında Barış 11. oldu. Bence Barış, Hayrettin, Aleyna ve Hanzade'den daha yüksek oy alır Duygu.
Allah aşkına Çağrı şu ana kadar kendisine oy atılacak kadar ne yaptı? Tanıdıkları dışında destekleyenin olduğunu düşünmüyorum, oradan sevenler bile yarışmada soğumuştur kendisinden eminim.Çağrı ve Barış'ı geçmez. O kadarda değil. Bu ikili biri sevilen bir dizide oynamış, diğeri büyük bir camiada futbol oynamış biri. Daha 1 hafta yarışmada olan birinin onları geçme ihtimali yoktur. Bahar galiba yeni gelen kız? Onu geçebilir.
Meryem'in olmayışından dolayı 'denge' sağlanması adına o kız elenebilir.
Bu arada bu senenin kızları hep kavgacı galiba Aleyna'yı çok duyuyorum. Duygu da fenaymış anladığım kadarı ile.
Hayrettin’in önceden bir kitlesi vardır bence en azından Duygu’dan daha yüksek oy alacak kadar. Aleyna ve Hanzade’yi de geçemez gibi.En son SMS Sıralamasında Barış 11. oldu. Bence Barış, Hayrettin, Aleyna ve Hanzade'den daha yüksek oy alır Duygu.
Hayrettin'in kitlesi falan yok bence varsa da oy göndermiyorlar, en son 10. oldu oylamada, Çağrı'nın da gerisindeydi.Allah aşkına Çağrı şu ana kadar kendisine oy atılacak kadar ne yaptı? Tanıdıkları dışında destekleyenin olduğunu düşünmüyorum, oradan sevenler bile yarışmada soğumuştur kendisinden eminim.
Ünlülerin kızları kavgacı değil ya. Gönüllülerde de Hanzade aynı şekilde. Duygu özellikle kavgacı, Emin’e yaptığı çok ayıptı.
------
Hayrettin’in önceden bir kitlesi vardır bence en azından Duygu’dan daha yüksek oy alacak kadar. Aleyna ve Hanzade’yi de geçemez gibi.
Bunu unutmuşum ben. 😱 O zaman evet, büyük ihtimalle oy göndermiyorlar Bir de o adam önceden daha popülerdi, son videoları 500k bile izlenmemiş 2 milyon abonesi olmasına rağmen.Hayrettin'in kitlesi falan yok bence varsa da oy göndermiyorlar, en son 10. oldu oylamada, Çağrı'nın da gerisindeydi.
Bunu unutmuşum ben. 😱 O zaman evet, büyük ihtimalle oy göndermiyorlar Bir de o adam önceden daha popülerdi, son videoları 500k bile izlenmemiş 2 milyon abonesi olmasına rağmen.
Bence orada skor bakımından Gönüllüler çok geride olduğu için (8-3) öyle yaptı sonuçta oyunlar ne kadar daha rekabetli geçerse okadar reyting demek. Ünlüler 8-3 geride olsaydı o anda tam tersi Batuhan bilerek yapmadı derdi.Dünki Acunun Gönüllü aşkı nedeniyle izlemedim.
8-1 den sonra 9 maçı gönüllüler aldı dün.Bence orada skor bakımından Gönüllüler çok geride olduğu için (8-3) öyle yaptı sonuçta oyunlar ne kadar daha rekabetli geçerse okadar reyting demek. Ünlüler 8-3 geride olsaydı o anda tam tersi Batuhan bilerek yapmadı derdi.
Biliyorum. Demek istediğimi anlamadın. Acun'un Batuhan - Yunus Emre yarışında Batuhan bilerek ayağı ile topa vurdu dedi ve 5 saniye ceza verdi ben bu yüzden senin yukardaki cümleyi söylediğini sandım. O sayıda Gönüllüler çok gerideydi hala ve Acun sırf bu yüzden sayı onların olsun, oyun daha uzasın diye yaptığını söylüyorum. O an Ünlüler önde değil Gönüllüler o kadar önde olsaydı böyle yapmazdı diyorum.8-1 den sonra 9 maçı gönüllüler aldı dün.
O zaten çok belirgin bir müdaheleydi.Biliyorum. Demek istediğimi anlamadın. Acun'un Batuhan - Yunus Emre yarışında Batuhan bilerek ayağı ile topa vurdu dedi ve 5 saniye ceza verdi ben bu yüzden senin yukardaki cümleyi söylediğini sandım. O sayıda Gönüllüler çok gerideydi hala ve Acun sırf bu yüzden sayı onların olsun, oyun daha uzasın diye yaptığını söylüyorum. O an Ünlüler önde değil Gönüllüler o kadar önde olsaydı böyle yapmazdı diyorum.
Steven olayında Melis'in de bileği ağırdığı için oynamak istemiyorum dedi ve tamam oynama dedikleri için o yüzden Steven'a da izin verdiler (Melis'in de raporu yoktu) eğer Steven'a izin vermeselerdi o zaman adaletsizlik olurdu.O zaten çok belirgin bir müdaheleydi.
Sonra arka arkaya aynı yarışmacıların yarışmasına izin verdi.
Birde Steven kolum ağrıyor dediğinde o zaman oynama deyip dün akşam Hayrettine raporun yoksa oynayacaksın demesi...
Kurgu olduğunu biliyoruz ama dün akşam fazla abarttı ve belli etti. Zaten gereğinden fazla tepki aldı.
Yani neticede isteyince yapıyor 😉Steven olayında Melis'in de bileği ağırdığı için oynamak istemiyorum dedi ve tamam oynama dedikleri için o yüzden Steven'a da izin verdiler (Melis'in de raporu yoktu) eğer Steven'a izin vermeselerdi o zaman adaletsizlik olurdu.
Evet yapıyor. Demek istediğim Ünlüler'e de yapıyor bazen sadece Gönüllüler'e değil.Yani neticede isteyince yapıyor 😉