cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 14,314
- Puanı
- 1,060
Baraj'ıma en kısa sürede bak bence, harika bir iş YASAK ELMA'M gibi.Ben izlemediğim den bilmiyorum sadece yorumları söyledim
Baraj'ıma en kısa sürede bak bence, harika bir iş YASAK ELMA'M gibi.Ben izlemediğim den bilmiyorum sadece yorumları söyledim
Salı dizim olmasa bakardım ama artık yazın bakarımBaraj'ıma en kısa sürede bak bence, harika bir iş YASAK ELMA'M gibi.
yazın da olur fark etmez şans ver yani.Salı dizim olmasa bakardım ama artık yazın bakarım
Olur veririmyazın da olur fark etmez şans ver yani.
YENİ BÖLÜM 2. FRAGMANI
Nazım'ın "Sen ihtiyaç anında aranılacak bir kadınsın" demesi kadar ağır değil bence abla.Nehirin canı yandı tmm da keşke baştan onu seçseydim repliği biraz ağır olmuş bence inanmayan Nazımın bu hale gelmesinde Nehirinde suçu var bu replik bahara yazılmamalıydı bence
Nazım'ın "Sen ihtiyaç anında aranılacak bir kadınsın" demesi kadar ağır değil bence abla.
Evet abla, aynen öyle dedi.Anaa öylemi dedi inanamıyorum hemde çok ağır kelime olmuş ben daha izleyemedim bölümleride abu
inşallah görmüştür çok artar oranlar.YENİ BÖLÜM 2. FRAGMANI
Reklama girdi. Reklam izliyorum.
Ben diğer bölümlerini izlemedim ondan hekimoğlu izliyorum
Ben kaçırdığım konulara bakmaya başlayacağım. Şimdilik duruyor, başlayınca oraya yönelirim.Reklama girdi. Reklam izliyorum.
Bende izleyip anlamaya çalışacağım bir şeyler.Ben diğer bölümlerini izlemedim ondan hekimoğlu izliyorum
İzleyemedim arkadaşımla konuşuyorum bitsin izlicem
Okey.İzleyemedim arkadaşımla konuşuyorum bitsin izlicem
Gördüm ve ne işim varsa bıraktım.Yeni bölüm başladı. @slhttnmtl