Maskeli Fedai
Favori Üye
Sayın Gs'li dostuna kıyacak mısın..Üzgünüm ama “kışkırtıcı mesaj” cezanız yükleniyor sayın Gs’li dostum, az sonra anasayfaya düşer.
Sayın Gs'li dostuna kıyacak mısın..Üzgünüm ama “kışkırtıcı mesaj” cezanız yükleniyor sayın Gs’li dostum, az sonra anasayfaya düşer.
Sayın Gs'li dostuna kıyacak mısın..
@DarkLegenD bağlan yayına..Ben kıymadım, @DarkLegenD seni şikayet etmiş sayın Gs’li dostum... “Trabzonspor’umuza hakaret etmiş bu maskeli arkadaş” demiş...
Ben kıymadım, @DarkLegenD seni şikayet etmiş sayın Gs’li dostum... “Trabzonspor’umuza hakaret etmiş bu maskeli arkadaş” demiş...
İstediğiniz şekilde hakaret edebilirsiniz bu külüstür kıytırık takıma.@DarkLegenD bağlan yayına..
Her şey Ahmet Ağaoğlu'nun suçu.
Aynen aynen edin de azıcık şikayet puanı kazandırayım size.İstediğiniz şekilde hakaret edebilirsiniz bu külüstür kıytırık takıma.
Şimdi yalan yok ben Avcı'yı sevmiyorum. Kendisi çok uyanık. Geldiği günden beri hem başkana hem de yönetim kuruluna oynuyor. Saçma bir kadro dışı kararı verdi. Haftalardır leş oynayan Parmak'ı bir türlü kesmiyor. Şimdi de kafayı Pereira'ya taktı. Tamam kaptanın da hatası var ama sırf transfer istiyor diye adamı kadroya almıyor artık.Abdullah Avcı garip bir tercih gibi gözükse de iyi toparladı hoca takımı. Yapması gerekeni yaptı, savunmayı güzel oturttu ve az gol yiyerek götürdü işi. Dezavantajı kadro yetersiz. İyi bir forvet bulunduğu takdirde, orta sahaya Berat'ın da eklenmesiyle Trabzon rahat ilk 5 yapar ilk 3'ü de zorlar. Gelecek sene de tekrar zirve hedeflenir. Kaosdaki bir takımı Avcı gibi soğukkanlı ve sakin birine teslim etmek Ağaoğlu yönetiminin son zamanlardaki tek iyi hamlesi. Gerçi pek arkasında da durmuyorlar adamın ama, bakalım.
Parmak evet kötü de pek alternatif de yok. Flavio'yu beğenmiyorum. Berat alır zaten Parmak'ın yerini sıkıntı değil. Pereira da artık çok düştü bence. Ayrılık her iki taraf için de iyi olur.Şimdi yalan yok ben Avcı'yı sevmiyorum. Kendisi çok uyanık. Geldiği günden beri hem başkana hem de yönetim kuruluna oynuyor. Saçma bir kadro dışı kararı verdi. Haftalardır leş oynayan Parmak'ı bir türlü kesmiyor. Şimdi de kafayı Pereira'ya taktı. Tamam kaptanın da hatası var ama sırf transfer istiyor diye adamı kadroya almıyor artık.
Başkan açık bir şekilde Avcı'yı sevmiyor. Zaten gelmesini de istemiyordu. Ama tüm yönetim kurulu hocanın arkasında. Sezon sonunda ya yüksek ihtimalle başkan gidecek ya da az bir ihtimalle hoca gidecek.
Kardeşim takımda herkesin alternatifi var. Bu takım öyle söylenildiği gibi kötü değil. BJK'nin kadrosundan daha mı kötüyüz? Kadronun kalitesini biraz da hoca yükseltecek. Bunun en bariz örneği BJK oyuncuları. Avcı futbolcu ilişkilerinde zayıf bir adam.Parmak evet kötü de pek alternatif de yok. Flavio'yu beğenmiyorum. Berat alır zaten Parmak'ın yerini sıkıntı değil. Pereira da artık çok düştü bence. Ayrılık her iki taraf için de iyi olur.
Bence Avcı'ya sabırlı olmalısınız. Ben severim hocayı adama Başakşehir'i şampiyon yapamadı diye gereksiz yükleniliyor. Zaten o şampiyonluğu da nasıl kaybettiği malum. Trabzonspor ile de iyi işler başaracaktır.
Evet BJK'nin kadrosundan daha kötüsünüz. Siz de ne Rosier var, ne Josef var, ne Ghezzal var, ne de Aboubakar gibi bir forvet var. Vitor Hugo, Nwakaeme ve belki Ekuban hariç kimse ilk 11'e giremez Beşiktaş'da sizden.Kardeşim takımda herkesin alternatifi var. Bu takım öyle söylenildiği gibi kötü değil. BJK'nin kadrosundan daha mı kötüyüz? Kadronun kalitesini biraz da hoca yükseltecek. Bunun en bariz örneği BJK oyuncuları. Avcı futbolcu ilişkilerinde zayıf bir adam.
Başakşehir'de şampiyon olamayan adam hiç bir yerde olamaz. Adam 10 tane forveti olduğu dönem de maça forvetsiz çıkıyordu. Kompleksleri olan birisi. Konya'ya bile kupa kaptırmış adam bu. İçimde gram sevgi yok ona. Sadece oturduğu koltuğa saygım var. Kendisi iki yüzlü ve içten pazarlıklı bir herif.
Adamın arkasında 40.000-50.000 kişi olsaydı 1. yıldızını takmak için sahaya çıkıyor olacaktı şu an. Neyin peşindesiniz, anlayamıyorum. Geçen sezon Başakşehir şampiyon olurken taraftar mı vardı? Maçlar seyircili oynansa avucunu yalayacaktı takım ve Okan Buruk. Seyirci varken lider tamamlayamayan AA olunca "saha parselizasyonu eheheheuhuhu", Okan Buruk, it geçmez kervan yürümez maçların olduğu sezonda (70 puan bile toplayamıyor bu arada) şampiyon olunca "oğlum dünyanın en iyi hocası lan offff, geleceğin Fatih Terim'i"Kardeşim takımda herkesin alternatifi var. Bu takım öyle söylenildiği gibi kötü değil. BJK'nin kadrosundan daha mı kötüyüz? Kadronun kalitesini biraz da hoca yükseltecek. Bunun en bariz örneği BJK oyuncuları. Avcı futbolcu ilişkilerinde zayıf bir adam.
Başakşehir'de şampiyon olamayan adam hiç bir yerde olamaz. Adam 10 tane forveti olduğu dönem de maça forvetsiz çıkıyordu. Kompleksleri olan birisi. Konya'ya bile kupa kaptırmış adam bu. İçimde gram sevgi yok ona. Sadece oturduğu koltuğa saygım var. Kendisi iki yüzlü ve içten pazarlıklı bir herif.
Zaten görüyoruz bu sezon Başakşehir'i. Abdullah Avcı'nın sağladığı istikrarı Okan Buruk sağlayamayacak. Şampiyon yapamadı Başakşehir'i diye üstüne gereksiz gidiliyor adamın. Beşiktaş üzerinden de vuruluyor hocaya biraz. Beşiktaş mevzusu baştan problemliydi zaten. Bir dönem fena da gitmedi ama kimya uyuşmadı Avcı ile BJK arasında.Adamın arkasında 40.000-50.000 kişi olsaydı 1. yıldızını takmak için sahaya çıkıyor olacaktı şu an. Neyin peşindesiniz, anlayamıyorum. Geçen sezon Başakşehir şampiyon olurken taraftar mı vardı? Maçlar seyircili oynansa avucunu yalayacaktı takım ve Okan Buruk. Seyirci varken lider tamamlayamayan AA olunca "saha parselizasyonu eheheheuhuhu", Okan Buruk, it geçmez kervan yürümez maçların olduğu sezonda (70 puan bile toplayamıyor bu arada) şampiyon olunca "oğlum dünyanın en iyi hocası lan offff, geleceğin Fatih Terim'i"
Not: Okan Buruk'un teknik-taktik bilgisine laf ettiğimi düşünecek olan, bu paragraftan bu anlamı çıkarabilen varsa Cin Ali serisine hemen başlasın.
Geldiği gibi ofansif oynamaya çalıştı. Taraftarın da %80 top ile oynayıp 48 tane gol pozisyonu beklentisi var hâliyle. Başakşehir'de böyle bir derdi yoktu. Önce defansı, sonra hücumu halletmiş. Beşiktaş'ta iken (7g, 1b serisi hariç) her maçta kolay gol yiyecekmiş gibi duruyordu takım. Karius'un payı da çok büyük burada, o ayrı bir vaka. Kendisi uzun soluklu proje adamı. Kabak gibi ortada olan bir durum bu artık.Zaten görüyoruz bu sezon Başakşehir'i. Abdullah Avcı'nın sağladığı istikrarı Okan Buruk sağlayamayacak. Şampiyon yapamadı Başakşehir'i diye üstüne gereksiz gidiliyor adamın. Beşiktaş üzerinden de vuruluyor hocaya biraz. Beşiktaş mevzusu baştan problemliydi zaten. Bir dönem fena da gitmedi ama kimya uyuşmadı Avcı ile BJK arasında.
Sezon başında istediğiniz için sizden serbest kalma bedelini istediler. Şimdi Alanya parasal sorunlar yaşadığı için gelen en yüksek teklife bıraktılar.Bakasetas 3'e bitmiş. Bizden 5 istemişlerdi. Garip işler. Sağ olsunlar biz 1.5'a ondan daha iyisini aldık gerçi.
Pelkas, Bakasetas'dan daha iyi olduğunu gösterdi bu sezon, göstermeye de devam edecek.Sezon başında istediğiniz için sizden serbest kalma bedelini istediler. Şimdi Alanya parasal sorunlar yaşadığı için gelen en yüksek teklife bıraktılar.
Siz Bakasetas'ı alamayınca gidip onun kaptanı olduğu milli takımın yedeğini aldınız.