Sen batan bir güneş,ben yollarda çilekeş. @FelonSondaki yazı, kamyon arkası yazısı gibi oldu.
Sen batan bir güneş,ben yollarda çilekeş. @FelonSondaki yazı, kamyon arkası yazısı gibi oldu.
Pırıltı bile gostersek Başakşehir maçında Trabzon'dan puan kopaririz çünkü Trabzon top oynamadı Ankaragücü karşısındaMerak etmeyin.Bu maçtan sonra ak koyun kara koyun ortaya çıkacaktır.
Gaz,fren,şanzıman,halim duman.Şoförün bahtı kara, muavinin gönlü yara.
Sev beni, seveyim seni.Gaz,fren,şanzıman,halim duman.
Dünya dikenli bir hayat, sevenlerde mi kabahat ?Sev beni, seveyim seni.
Çilemse çekerim, kaderimse gülerim.Dünya dikenli bir hayat, sevenlerde mi kabahat ?
Çiçek Abbas,Şakir'i mors etti.😂Çilemse çekerim, kaderimse gülerim.
İstedim vermediler, sen şoförsün dediler.
Emeğimiz bilek zoru, Allah'ım sen bizi koru.
Aşk bir sudur, iç iç kudur.
Aşkı çekene, derdi bilene sor.
Aşk çekenin, yol gidenin.
Kabahat sende değil, seni sevende.
Naber!
Uğurcan transferini çokta bitirdi. Kupa maçında oynamayabilir.Hüseyin Cimşir yüzünden olan Uğurcan'a olacak bu maçtan sonra transfer ederler mi pek sanmam. Bu maçtan sonra istifasını sunsun bi zahmet.
Hoca kupa kazandırdı, onunla devam ederim mantığıyla yeni sezona bu hocayla devam ediliyormuş bir de. İlk yarı sonlarında gelen kötü sonuçlardan sonra gönderilip yerine geçici olarak gelen isim de sezon sonunu görüyormuş... @mesmeso61
Rahat ol, Abdullah Avcı bu işi halledecek.
Şu an Newton hocam için konuşulan tek şey Avcı'nın ekibinde yer alacak mı almayacak mı?
Yoo isteyen istediğini giyebilir. Şimdi gittiği camiada da o kombini yapmasını çok isterim.
nediyorlar ligi ve kupayı Ali koç dizayn etti diyorlar @TolstoyevskiBakalım şimdilik mi böyle karar verildi ama hiç şaşırmadım nedense, bizim adımıza olumlu bir gelişme olur.