- Reaksiyon puanı
- 19,486
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.cizikdvdkasetleri.com
İşte buna gülerim Bu olursa ola ki Trabzonspor şampiyon olur veya kıl payı kaçırırZehiri salıyorum ben. Trabzonspor, Beşiktaş'tan önde bitirir ligi.
Bitirecek ki. GS derbiyi aldığı an üst taraf birbirine yaklaşacak.Zehiri salıyorum ben. Trabzonspor, Beşiktaş'tan önde bitirir ligi.
Alamadığı an neler olur?Bitirecek ki. GS derbiyi aldığı an üst taraf birbirine yaklaşacak.
FB öz güven kazanır. Puan kayıpları biraz daha geç gelir. Zaten bu ayı farkla lider kapatırsa daha da vermez. Üç puandan az bir farkla kapatırsa Mart ayında üst tarafta dörtlü bir düello bekliyorum.Alamadığı an neler olur?
Ben Beşiktaş'a güvenmiyorum, Konya maçı belirleyici olur bir hayli.İşte buna gülerim Bu olursa ola ki Trabzonspor şampiyon olur veya kıl payı kaçırır
Güveeeeen. 16. şampiyonluk çok yakın.Ben Beşiktaş'a güvenmiyorum, Konya maçı belirleyici olur bir hayli.
Bu ligde bir maçla bitmiyor Konya'dan 5 yesek bile hâlâ aktif bir şekilde iddiamız sürecek.Ben Beşiktaş'a güvenmiyorum, Konya maçı belirleyici olur bir hayli.
Aynen öyle. Geçen sene Denizli maçında haksız yere kırmızı görüp sizin maçta oynayamamasına sayarsınız.Nwakaeme rakibin göğsüne tekme atıp sarı kart gördü. İkinci sarı karttan atılmak yerine direkt kırmızı görse Fenerbahçe maçında yok.
O maçta verilmeyen golümüzü neye sayıyoruz?Aynen öyle. Geçen sene Denizli maçında haksız yere kırmızı görüp sizin maçta oynayamamasına sayarsınız.
2010-2011'e cevabı gelir klasikO maçta verilmeyen golümüzü neye sayıyoruz?
10-11'i konuşmam çok baydı o muhabbet.2010-2011'e cevabı gelir klasik
O maçta Ndiaye'nin faul olmayan pozisyonuna sayabiliriz.O maçta verilmeyen golümüzü neye sayıyoruz?