Haftaya Pazardan sonra belli olurBu sene tutmadı dimi?
Haftaya Pazardan sonra belli olurBu sene tutmadı dimi?
KesinlikleArada zorla dürtecem seni
Sen de you dan bakarsın.Evet biz genelde her sene onla izliyorduk ama bu sene her gün bakmam dedi. Yani kumanda hep onun dizilerinin olduğu kanallarda açık olduğu için pek izlemeyeceğiz bu sene onu diyorum.
Dokunulmazlıklara ve elemelere de bakamam Pazar oluyor ve MA var.
Ona bile ihtiyaç duymuyorum bu sezon keyif vermedi ilk bölüm dışında hiç tam bakmadım.Kesinlikle
------
Sen de you dan bakarsın.
Yarın 'kaos' var bak istersenOna bile ihtiyaç duymuyorum bu sezon keyif vermedi ilk bölüm dışında hiç tam bakmadım.
Sen bilirsin, keyfin bilir.Ona bile ihtiyaç duymuyorum bu sezon keyif vermedi ilk bölüm dışında hiç tam bakmadım.
Ooooo çok severim.Alırım bir dalYarın 'kaos' var bak istersen
Al al yarın yorumda yap. Fragman genelde abartılıyor ama bi bakarım ben deSen bilirsin, keyfin bilir.
------
Ooooo çok severim.Alırım bir dal
Kesilip verildiği için haliyle merak uyandırıyor.Bir bakıyorsun abartıldığı kadar değil fazla ümitlenmemek gerek.Al al yarın yorumda yap. Fragman genelde abartılıyor ama bi bakarım ben de
Bu hafta neysede, gelecek haftalarda doz artar. Programlar önce çekiliyor ve şuan ki reytingler sonrası yeni çekimlere yüklenirlerKesilip verildiği için haliyle merak uyandırıyor.Bir bakıyorsun abartıldığı kadar değil fazla ümitlenmemek gerek.
Yani artık bu sefer bir zahmet olayım ya, yorumlamaya en başından başlayan biri olarak.Konu kendisi yarısının yarısını bile almaz ama biz bireysel olarak geçeriz belki nede olsa geçen sene post kasma çok vardı ve bu sene bakan az ve mesaj birleştirme var
------
Mesaj sayın o oranda olsun yeter ama ilk 5te rahat olursun gibi
Şuan çenemin açıldığına bakma. Sonra meydanı size bırakırım (zirvede yer aldı)Yani artık bu sefer bir zahmet olayım ya, yorumlamaya en başından başlayan biri olarak.
Sen Türksat mı taktırdın?Tv 8 i nasıl buldun?Bu hafta neysede, gelecek haftalarda doz artar. Programlar önce çekiliyor ve şuan ki reytingler sonrası yeni çekimlere yüklenirler
Alıntılamayı bıraksam mı ne yapsam.Şuan çenemin açıldığına bakma. Sonra meydanı size bırakırım (zirvede yer aldı)
Geçen o GSli futbolcu, Barış galiba ismi, onunla olan polemiki izlemiştim
Bu oyunu pek sevmiyorum ama iyi olabilir. Bu dokunulmazlık mı?
2 sene üst üste Barış isimli yarışmacılar ve gıcık kapmam tesadüf mü acaba @Angelica
Yoo. Nasıl oldu bilmiyorum ip TV vardı ve onun çanak anten girişide var. Onu taktırdım ve bir tek tr yayını olarak TV 8 varSen Türksat mı taktırdın?Tv 8 i nasıl buldun?
Aman 😡😡Alıntılamayı bıraksam mı ne yapsam.
Direk ilk gördüğümde gıcık kaptım ve sonra hareketi doğruladıOnun suçu neyde gıcık kaptın acaba izlemediğim için nasıl biri bilmiyorum bir haberini okudum aleyna adlı yarışmacı ile şok oldum doğrumu bilmiyorum
Kullandığın ip tv Süper lig maçlarını da veriyor mu?Yoo. Nasıl oldu bilmiyorum ip TV vardı ve onun çanak anten girişide var. Onu taktırdım ve bir tek tr yayını olarak TV 8 var
------
Aman 😡😡
Hiç bilmiyorum. Sanmam. Okadar kurcalamadım sadece arada FOX izlemek için açıyorumKullandığın ip tv Süper lig maçlarını da veriyor mu?
Yoo. Nasıl oldu bilmiyorum ip TV vardı ve onun çanak anten girişide var. Onu taktırdım ve bir tek tr yayını olarak TV 8 var
------
Aman 😡😡
Direk ilk gördüğümde gıcık kaptım ve sonra hareketi doğruladı
Rica etsem benim adıma Kontrol eder misin?Hiç bilmiyorum. Sanmam. Okadar kurcalamadım sadece arada FOX izlemek için açıyorum
Kız neyi diyorsun 😱Aaa sende gördünmü haberi kamera çekiyor hiçmi haberleri yok töbe yarabbim
Çanak anten kısmında kanalları dizmeyi anca 1 sene sonra üşengeçliği atıp yaptım onuda anca aylar sonra belkiRica etsem benim adıma Kontrol eder misin?
Kız neyi diyorsun 😱
Ben Steven ile olan tartışmasını dedim