TV8 Survivor 2021 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Geçen o GSli futbolcu, Barış galiba ismi, onunla olan polemiki izlemiştim :A
Bu oyunu pek sevmiyorum ama iyi olabilir. Bu dokunulmazlık mı? :A
2 sene üst üste Barış isimli yarışmacılar ve gıcık kapmam tesadüf mü acaba :A @Angelica
Evet, “Wakanda forever” lafına da gıcık kapmazsın yani. :A

Aynen şimdilik dokunulmazlık oynanıyor haftasonları. Bence Barış’ın yaptıklarını bu sene Batuhan yapıyor. Yine mağdur olarak bir yerlere varmaya çalışıyor. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Evet, “Wakanda forever” lafına da gıcık kapmazsın yani. :A

Aynen şimdilik dokunulmazlık oynanıyor haftasonları. Bence Barış’ın yaptıklarını bu sene Batuhan yapıyor. Yine mağdur olarak bir yerlere varmaya çalışıyor. :A
Batuhan'ı izlediğim kadarı ile öyle denk gelmedim :A
Barış 'Burası Türkiye' derken güldüm. Orası Türkiye bile değil :A :A

Batuhan'ı izlediğim kadarı ile öyle denk gelmedim :A
Barış 'Burası Türkiye' derken güldüm. Orası Türkiye bile değil :A :A
Bu videoyu bulabildim, dünkü bir röportajı daha iyiydi ama yayınlanmamış sanırım Youtube’ta. :A

• Güldürdün
Geçen sene sıralamaya bakın, bu sene ben sizin gerinizde olurum :A @dreamy @Hazem
Emreler zirvede olmak için ne post kasarlardı :A
xemrexxx işi olacağı zaman üst üste mesaj atıp giderdi :A Artık mesaj birleştirme ile engel olduk bu olaya :A
IMG_20210115_171146.jpg

@Tolstoyevski
------

Bu videoyu bulabildim, dünkü bir röportajı daha iyiydi ama yayınlanmamış sanırım Youtube’ta. :A

Batuhan haklı :bhr: :A
Yorumlarda baya destek görüyor. Turabi'den daha kaliteli özlü sözler söylüyor galiba :A

• Güldürdün
Şimdilik yarışmacıları pek tanımadığımız için pek zevk vermiyor ve yazacak bir şey de olmuyor. Bir iki aya asıl kıvama geliriz mesaj konusunda :A
Ben zaten sonralara doğru açılıyorum :A ama yinede sizin gerinizde olacakmışım gibi hissediyorum :A
------

Bu da bu seneden hatıra kalsın. Şimdilik sizi 2ye katlamışım :F @Hazem @dreamy
Bakalım burda da ayrılmaz 3lü olacakmıyız :A
IMG_20210115_172151.jpg

• Güldürdün
  • Güldürdün
İnşallah geçen seneki rakamlara çıkarız. :A
Konu kendisi yarısının yarısını bile almaz ama biz bireysel olarak geçeriz belki :A nede olsa geçen sene post kasma çok vardı ve bu sene bakan az ve mesaj birleştirme var :A
------

Bu sene çok izleyen olmayacağı için daha iyi bir sıralamayla kapatırım gibi geliyor :A
Mesaj sayın o oranda olsun yeter ama ilk 5te rahat olursun gibi :A

Forum İstatistikleri

Konular
173,101
Üyeler
8,483
Son Üye
justking