Bugün izlemedim ya.Durum 6-6 iken izledim.
İlayda'nın son atışı yapıp kazanması güzel oldu
Sena elenirse, Gönüller için ikinci gereksiz kayıp olur.
Hayrettin hiç oynadı mı? @Hazem @The_Erinch @dreamy
Dün tepetaklak oldu 6 dizi karşısında; bugün de bunu denedi.Erken bitti galiba?
3. eleme adayı kim oldu?
Geçen Salı reytinginşn daha iyi geleceğini yazmıştım. Öyle olmuş. Bakalım haftaya Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz gelince ne yapacakBugün izlemedim ya.
Masumlar Apartmanı izledim.
Sena elenmiş,üzüldüm.
------
Dün tepetaklak oldu 6 dizi karşısında; bugün de bunu denedi.
Haftaiçleri 4-5 rating yeter![]()
Aslında Maç 6 rating almış, EDHO 9-10 alıyor....Geçen Salı reytinginşn daha iyi geleceğini yazmıştım. Öyle olmuş. Bakalım haftaya Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz gelince ne yapacak
Perşembe günleride zorlu geçecektir. Bu akşam en çok reyting alan dizi yoktu. Haftaya tüm günlerin reytingleri belli olur.Aslında Maç 6 rating almış, EDHO 9-10 alıyor....
6 üzerine çıkmış.... Tahminim En zorlananacağı gün Pazartesi olacak.
Onun dışında 5-6 arası gider gelir. (Tabi tahminim)
Reklam kısmı baya pat diye olmuş
Ben normalde eskiden hiç kaçırmazdım ama artık nerdeyse her gün. Arada bazı sahnelere bakacağım. Dokunulmazlık ve bil bakalım gibi yarışmalaraBen takip etmiyorum.İzlemiyorum benim işim diziler ..Tabi ablamlar bakar.Sen izlicen mi?
Evet aynen Survivora bakardım dedin.Hatırladım.Ben sevmiyorum sana iyi seyirlerBen normalde eskiden hiç kaçırmazdım ama artık nerdeyse her gün. Arada bazı sahnelere bakacağım. Dokunulmazlık ve bil bakalım gibi yarışmalara
Ve beklediğimiz fragman
TeşekkürlerEvet aynen Survivora bakardım dedin.Hatırladım.Ben sevmiyorum sana iyi seyirler
Rica ederim..arkadaşım 5bıne yaklaştım
Kaos ve en sevdiğim oyunlardan biri aynı anda.
Geçen o GSli futbolcu, Barış galiba ismi, onunla olan polemiki izlemiştimKaos ve en sevdiğim oyunlardan biri aynı anda.
Kesin Steven’ın hareketini yine yanlış anlamışlardır bu ÜnlülerGittikçe iticileşiyorlar.
![]()