Anaa şimdi fark ettim bu bölüm 3x1, bizim dedektif 3x5'te geliyor. 6 bölüm kalıp gidecek. Bakalım bizde dört bölüm işlerler mi yoksa arada atlama olur mu?Dedektif hangi sezon kaçıncı bölüm başlıyor?
Anaa şimdi fark ettim bu bölüm 3x1, bizim dedektif 3x5'te geliyor. 6 bölüm kalıp gidecek. Bakalım bizde dört bölüm işlerler mi yoksa arada atlama olur mu?Dedektif hangi sezon kaçıncı bölüm başlıyor?
Dedektifi unut bu sene olmayacağı kesinAnaa şimdi fark ettim bu bölüm 3x1, bizim dedektif 3x5'te geliyor. 6 bölüm kalıp gidecek. Bakalım bizde dört bölüm işlerler mi yoksa arada atlama olur mu?
İki haftaya belli olur.Dedektifi unut bu sene olmayacağı kesin
İleride daha da sıkıntılı olmaz inş.Kortizolu söylememesi bana dert oldu ya içimi sıktı.
Neden 😱 Kafasız kanald neden 20.00 koyamazsın ki 😡Daha gelmemiş bölüm işte gelir mutlaka sen de rahatlarsın Umarım biz de severiz.
------
Ekli dosyayı görüntüle 97271
Haftaya yok. Bu hiç iyi olmadı.
Fragman o kadar karışık ki hangi bölümler olduğunu anlamak için orijinalin sözlüklerinde dolaştım. Sevgili kısmı bir bölümden vaka kısmı ayrı bölümden alınmış. Dizinin böyle hızlanması beni memnun etti. Bu hızla en kötü iki bölüme dedektif diziye gelir. Ateş ve İpek'in arası bu bölümle açılmaya başlayabilir üstüne dedektifte gelirse yaşanacak aksiyonla reytingler güzel yerlere gelebilir.
Serdar Orçin'den çok iyi bir Tritter olacak. Behzat Ç. dönemindekine yakın bir karakterle gelmesi güzel oldu.
Fragmanı açarken acaba 5. bölüm mü gelecek diye de 4 bölüm birleştirip bırakmışlar. Dizinin başından beri heyecanla beklediğim nadir bölümlerinden.
Kaç dakika kaçırdım? 5 dakika oldu açalıBu sefer ara reklam vermemiş
Ben de hemen açamadım. Yağmur yağıyor çekmiyor mecbur HD olmayan yeri açtım. Yani ben de kaçırdım.Kaç dakika kaçırdım? 5 dakika oldu açalı
Zeynep'in gitmesi yakın mı ekip dağılıyor diye biliyorum ama ne zaman olduğunu bilmiyorumTamam Cameron uyuz bir karakterdi ama Zeynep ondan da uyuz. En kısa sürede gittiği bölüm gelir inşallah.
Normalde bu hikayenin sonunda ekip biraz kenetleniyor ama sezon finalinde dağılma oluyor ki ona da fazla dağılma diyemeyiz. Bizde sezon sonunun garantisi olmadığı için erkene çekebilirler.Zeynep'in gitmesi yakın mı ekip dağılıyor diye biliyorum ama ne zaman olduğunu bilmiyorum