'Adını Feriha Koydum' Tekrarlarıyla Show TV'de!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,650
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
Ad%C4%B1n%C4%B1_Feriha_Koydum_g%C3%B6r%C3%BCnt%C3%BCs%C3%BC.jpg

Adını Feriha Koydum' tekrarlarıyla geri dönüyor!

Yapımcılığını Medyapım'ın üstlendiği, başrllerini Hazal Kaya, Çağatay Ulusoy, Vahide Perçin'in paylaştığı ve 2011 - 2012 yıllarında Show TV'de ekrana gelen dizi tekrarlarıyla yeniden izleyici ile buluşacak.

'Adını Feriha Koydum' Pazartesi gününden itibaren hafta içi her gün 12.45'te Show TV'de!

Bütün dizileri verdi bir tek Kurtlar Vadisiyi vermedi,kalitesi çok iyi olmasa da izleyiciyi yine ekran karşısında kitler ve reytingleri merak konusu olurdu.

• Beğendim
Reactions: Carpe Diem
Benim resmiyette dizilere ilgi duymaya başladığım ve reytinglerini ilk araştırmaya başladığım canım dizim. :D

• Beğendim
Reactions: Angelica
Hazal Kaya'dan daha iyisini göremedik henüz. :A Çağatay Ulusoy'un da her anlamda toy ama aynı zamanda en yakışıklı olduğu zamanlardı. Keşke sonu daha farklı olsaydı. :(

İlgi görür kesinlikle, yayın saati de çok iyi. :D

Hazal Kaya'dan daha iyisini göremedik henüz. :A Çağatay Ulusoy'un da her anlamda toy ama aynı zamanda en yakışıklı olduğu zamanlardı. Keşke sonu daha farklı olsaydı. :(

Hazal Kaya'dan daha iyisini göremedik henüz? 😱 Bizim Hikaye bence en iyisi. :A

Bizim hikayede iyiydi cnm benim :D

• Beğendim
Reactions: Carpe Diem