'Adını Feriha Koydum' Tekrarlarıyla Show TV'de!

Bütün dizileri verdi bir tek Kurtlar Vadisiyi vermedi,kalitesi çok iyi olmasa da izleyiciyi yine ekran karşısında kitler ve reytingleri merak konusu olurdu.
Bir şekilde kalite konusunu hallederlerdi bence, A2'de bile kaç yıl öncesi diziler HD gözüküyor. Kurtlar Vadisi'ni gündüz kuşağında vermesi imkansız gibi bir şey.

Aslında Beyaz TV KVP yerine Kurtlar Vadisi'ni PT'de yayınlasa yaz aylarında Diriliş'in aldığı oranlardan daha fazlasını alır ama RTÜK sorun yapabilir diye yayınlamıyor kimse sanırım.

• Beğendim
Reactions: BARON疼痛
Bir şekilde kalite konusunu hallederlerdi bence, A2'de bile kaç yıl öncesi diziler HD gözüküyor. Kurtlar Vadisi'ni gündüz kuşağında vermesi imkansız gibi bir şey.

Aslında Beyaz TV KVP yerine Kurtlar Vadisi'ni PT'de yayınlasa yaz aylarında Diriliş'in aldığı oranlardan daha fazlasını alır ama RTÜK sorun yapabilir diye yayınlamıyor kimse sanırım.
Aslında baktığımız zaman KV o kadar +18 sahnesi yok,yani öyle bakarsak EDHO,Diriliş,Kuruluş gibi diziler yayınlanmazdı.Benim düşüncem Kanal ve Yapımıcı arasında anlaşmamazlık olabilir,çünkü KV hem 2 kanalda yayınlandı hem de 2 tane yapımcısı var,biraz riskli gözüküyor bir kanal için ama bence koy Kurtlar Vadisiyi PRİME TİME da özellikle ilk bölümler,Çakırın ölümü ve Polatın 6 babayı oldürdüğü bölümler en az 6+ reyting almazsa forumda bir mesaj daha yazmam.

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
Aslında baktığımız zaman KV o kadar +18 sahnesi yok,yani öyle bakarsak EDHO,Diriliş,Kuruluş gibi diziler yayınlanmazdı.Benim düşüncem Kanal ve Yapımıcı arasında anlaşmamazlık olabilir,çünkü KV hem 2 kanalda yayınlandı hem de 2 tane yapımcısı var,biraz riskli gözüküyor bir kanal için ama bence koy Kurtlar Vadisiyi PRİME TİME da özellikle ilk bölümler,Çakırın ölümü ve Polatın 6 babayı oldürdüğü bölümler en az 6+ reyting almazsa forumda bir mesaj daha yazmam.
İlk bölümleri hatırlamadığım için bilmiyorum bölümlerin içeriğinde nelerin olduğunu. Dediğin gibi Diriliş Ertuğrul'da kafa kesiyorlar, Kuruluş - EDHO'da her bölüm onlarca kişi ölüyor, bu diziden de bir şey olmaz diye umuyorum.

Yapımcı ile alakalı bir şey de olabilir, ama eğer kanaldan dolayı ise kanal maliyetsiz para kazanabilirdi pandemi döneminde.

• Beğendim
Reactions: BARON疼痛
Bizim Hikaye sitcom dizisi gibi her bölüm farklı konular işleniyordu. Adını Feriha Koydum'la karşılaştırılamaz bile. Hem senaryo, hem de reyting açısından. :D

Gayette karşılaştırılır sonuçta Hazalın başarılı işlerinden biri oldu bu dizide :D